Feljelenthetem ezért a rendőrségen? (Facebookos zaklató)
1. "Csinos volt,visszajelöltem és ..."
2. "Képet sem akart küldeni magáról azt mondta nem fotogén"
Akkor most hogy is van ez?
Biztos nem a feleségem volt ő teljesen normálisan viselkedik itthon észrevenném ha ő lett volna.
Utolsó.Profilképe volt fenn egy egész alakos fotó..De nyilván szerettem volna róla másik fotót is amit nem volt hajlandó elküldeni.Ez lett fura.
Hogy lehet valakire ráizgulni, aki még egy kamu fotót sem küldött magáról??? :D
Amúgy szerintem egy újságírónak joga van megírni, mi történt vele, amíg nem vagy beazonosítható. Ha most emiatt perelsz, akkor majd törvényszéki tudósítás keretében megoldják azt is, hogy beazonosítható legyél. Esetleg küldenek egy meghívót a feleségednek is a tárgyalásra. Érzésem szeint a pert amúgy elvesztenéd, hisz neked a pereskedésig semmi károd nem származott az ügyből.
Amúgy meg szégyelld magad az egész miatt.
Utolsó.Igen hülyeség volt szóba állni vele ismeretlenül.A profilképen elég csini volt,szexis és ahogy beszélt a szexről az beindított. Így utólag tudom,hogy előbb is feltűnhetett volna,hogy valami nem stimmel.Nem érzem,hogy akkora bűn lenne amit csinálok,
.A családomért mindent megteszek a feleségem szeretem de nem tud nekem mindent megadni amire én vágyom..Amiről meg nem tud az nem fáj neki. Ennyi.Attól még nincs joga senkinek mindenféle internetes szennylapban megjelentetni a privát beszélgetéseimet.
Persze foglalkoznak vele. Ha bemész a rendőrségre rögtön félredobják a kedvedért a 20 éve megoldatlan olajszőkítési ügyeket,a napi 100 gyilkosságot,emberrablást rablást és rohannak a szolgálatodra.Észak és Dél Korea is békét köt,a Krímen is vége lesz a háborúnak meg Szíriában is,Soros György pedig az egész hálózatát mozgósítja az Anonymus hackercsoporttal az élén.. csakhogy egyesült erővel segíthessenek neked amiért nem vagy képes kordában tartani a farkadat de mellé még olyan sötét is vagy,hogy a néger szénbányász világít melletted az alagútban.
Neked nem a rendőrséget kéne meglátogatni hanem a pszichiátriát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!