Feljelenthetem e a rendőrségen azt, aki interneten kicsalt tőlem egy intim képet, majd eltűnt?
Figyelt kérdés
A Facebook oldalát ismerem.2018. aug. 14. 03:17
1/15 anonim válasza:
Ha kiskorú vagy akkor igen.
Kortól függetlenül ha terjeszti akkor is igen.
2/15 anonim válasza:
Mi az, hogy "kicsalt" tőled ezt nem értem. Nyilván önszántadból küldted el neki a képet. Azért meg, hogy utána nem jelentkezett aligha lehet feljelenteni valakit.. Lehet nem tetszettél neki kép alapján és azért nem jelentkezett. Ennek ezer oka lehet.
3/15 anonim válasza:
Ígért a képért esetleg valamit amit aztán nem teljesített, mondjuk pénzt? Mert ha így lenne, abban sincs semmi törvényellenes legfeljebb rád fogják, hogy prosti vagy. Amúgy feljelenteni bárkit fel lehet bármiért, inkább az eredményességgel szokott gond lenni...
4/15 anonim válasza:
Oszt mégis miféle bűncselekmény történt itt szerinted?
5/15 anonim válasza:
És mikor csatolni kell a feljelentéshez a kép másolatát, akkor olyanok is látni fogják, akiknek semmi közük hozzá :D
6/15 anonim válasza:
Kiröhögnek a rendőrségen!A képet magadtól küldted, szóval mi a feljelentés tárgya?
7/15 anonim válasza:
Szerintem bejelentheted a rendőrségen, hogy hülye vagy.
8/15 anonim válasza:
Rendőr ismerősöm mesélte, hogy az ilyenek képeire aktívan szokták kiverni a Kapitányságon.
9/15 anonim válasza:
Akkor is feljelentheted ha nem csal ki és nem tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!