Szerintetek muszaj tanunak ott lenni a targyalason?
Figyelt kérdés
Nem nagy dolog konnyeb testi sertes miatt kene tanuskodnom egy targyalason, de nagyon fontos dolgom lesz az nap amit tenyleg nem tudok elnapolni ilyenkor mi a teendo? Kiskoru vagyok meg2018. máj. 24. 17:38
1/5 anonim válasza:
Muszáj, mert ha nem mėsz visznek. Persze szülővel. Ha komoly az indok eelőre jelzed az ok. Pl orvosi. Az hogy töriből akkor javíthatsz 2 esre az kevės, ahogy a családi program is. Ha nem jelensz meg, akkor neked is csak gond származhat belőle.
2/5 anonim válasza:
Olyat hallottam, hogy szakmai vizsga miatt kimentette az oktatási intézmény a tanút. De ennek nagyon utána kell nézni, mert a tanú meg nem jelenését bünteti a törvény!
3/5 anonim válasza:
Kompetens vagyok.
Attól függ, idéztek vagy értesítettek-e. Ha idéztek, és a szabályszerű idézésen nem tudsz megjelenni, azt akkor jelentsed és nem vezettetnek elő. Az nem működik, hogy csak úgy fogod és nem mész el. A másik oldalon, hogy nem tudom mi az elfoglaltságod, de ha idéznek az mindenhol kimentési ok.
4/5 anonim válasza:
3 mas. Ha aznapra írták ki műtėtre az orvosok mondjuk valamivel (pl tėrdprotėzis) onnn nem fogják vinni. De ezt tudja jelezni, kell is jeleznie. Szal komolyabb orvosi indokot elfogadbak ha bem jelenik meg.
5/5 anonim válasza:
Igazad van, az ilyenek értelemszerűen kivételek. Mindenáron nem kell ottlenni, akár az élete árán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!