Tényleg meg lehet állapítani valamiről, hogy az drog, ha megnyalják, mint a filmekben?
Figyelt kérdés
Csomó filmben, amikor rendőrök drogot fognak belenyalintanak. Ez tényleg meg lehet így? És miből tudják, hogy az az?2010. jún. 15. 11:29
2/12 anonim válasza:
Valószínűleg megvan egy egyedi íze. Azért gondolom LSD-nél ezt a módszert nem használják :D
3/12 anonim válasza:
a rendörök nem nyalogatnak bele semmibe a valóságban
mennyi rendört ki lehetne ugy nyirni, hogy ráirod a dobozra hogy "kokain" aztán cián van benne ...
4/12 anonim válasza:
Ha sót vagy cukrot nyalsz is érzed a különbséget. Ugyan így. A valóságban ilyet nem használnak. Felérne egy öngyilkossággal, és a drog fogyasztás amúgy is törvénybe ütköző.
5/12 anonim válasza:
Egyszer láttam valami riportot erről, amiben mondták, hogy a valóságban ilyet soha nem csinálnak. Gondolj bele, adott egy fehér por, az a porcukortól kezdve antraxig bármi lehet. Ha drog, akkor is lehet szennyezett, nem tudják ránézésre, hogy mekkora hatóanyag tartalmú stb.
6/12 anonim válasza:
Az előzőeknek igaza van, ezt így nem csinálják a valóságban. És íz alapján nem feltétlenül lehet megállapítani h az a fehér por pontosan micsoda. Kivéve persze néhány gyakori szert, de azok sem feltétlenül tiszták, mással keverve pedig már ás íze van.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát ja, ezen gondolkodtam én is, hogy ki az a hülye, hogy talál valami sz@rt egy bűnözőnél, és megkóstolja...:D
2010. jún. 15. 13:33
8/12 anonim válasza:
Hülyeség, amit rossz filmekben alkalmaznak.
9/12 anonim válasza:
Volt azért jobb filmekben is :D csak biztos azt akarták kihangsúlyozni h milyen kemény csávók a nyomozók vagy a főhős :D
10/12 anonim válasza:
78
Vagy hogy mennyire nem félnek a darwin-díjtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!