Megtudja állapítani az írásszakértő?
Figyelt kérdés
röviden annyi,hogy nyomtatva lett egy papír,amin 4 évvel ezelőtti dátum szerepel.az írásszakértő kideríti azt hogy,nem akkor lett írva a levél?remélem érthető.2010. aug. 10. 19:56
1/4 anonim válasza:
szerintem meg de ez attól függ hogy milyen állapotban van a papír!
2/4 anonim válasza:
Ezt bizony hamisításnak hívják, amiért nagyon csúnyán megütheted a bokádat! Amúgy a válasz IGEN, meg tudja állapítani. Bár abban nem vagyok biztos hogy az írásszakértő feladata, de van rá módszer hogy meghatározzák egy irat/papír korát, sőt még a nyomtatót is be tudják azonosítani amivel nyomtatták. Szal ha te csináltál valamit akkor most megszívtad!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de nem én csináltam,hanem egy illető aki keresztbe akar tenni édesanyámnak.mi is ugy tudtunk hogy 2-8 év börtönbüntetést kaphat.
2010. aug. 10. 23:06
4/4 anonim válasza:
22:14-es vagyok.
Azért nem egészen:
Magánokirat-hamisítás
276. § Aki jog vagy kötelezettség létezésének, megváltozásának vagy megszűnésének bizonyítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú magánokiratot használ, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!