Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek beleavatkozzak?

Szerintetek beleavatkozzak?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömet rendszeresen bántalmazzák, fenyegetik...stb nem mer feljelentést tenni mert nagyon fél a sráctól.Nagyon durva, veszélyes ismerősei vannak...

Szerintetek szóljak a rendőrségnek, vagy inkább maradjak ki belőle?

2010. jún. 11. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem balesetnek tűnjön.
2010. jún. 11. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt most nem értem...komoly válaszokat írjatok, mert a kérdés is az!

Nem tudom mitévő legyek, nem szeretném megöletni magam...

2010. jún. 11. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ásd el, de úgy, hogy ne találják meg! Ha nem tudsz jobbat, maradj ki belőle, mert, ahogy te írod, veszélyes ismerősei vannak. Rendőrséghez menni ilyen esetben vicc.
2010. jún. 11. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Avatkozz bele, de legyél nagyon óvatos. A rendőrséget is érdemes megpróbálni, mégis ők a hatósági közeg.

Ha az nem jön be, akkor fordulj valaki máshoz.

De komolyan vigyázz magadra.

2010. jún. 11. 21:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben tanácsos felhívni a telefontanút?Általában kiderítik a rendőrök, hogy ki volt a telefonáló vagy egy abszolút anonim dolog?
2010. jún. 11. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Inkább maradj ki belőle, nálunk az ilyesmi Dél-Amerikai szinten van, a rendőrség kb. semmit se fog csinálni, ellenben ha a csávó rájön, neked véged
2010. jún. 11. 22:15
 7/11 anonim válasza:
Maradj ki belőle, a magyar rendőrség semmit nem tesz. Szomorú, de ez van. :( Higgy nekem. HAsonló cipőben jártam és magamnak kellett megoldani, keményen odaállni.
2010. jún. 12. 21:19
 8/11 anonim válasza:
Megvan biztos az oka, hogy miért nem hagyják az ismerősödet...nem a te dolgod...én a te helyedben a szüleinek vagy hozzátartozóinak szólnék. Azoknak még közük is van az ismerősödhöz. Te csak magad alatt vágnád a fát...
2010. jún. 13. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed akkor fogadj fel magánnyomozót ,mert ha az rajtakap vkit a bántalmazáson akkor még bizonyíték is lesz és esetleg te is vallhatsz a rendőrségen/bíróságon csakhogy ha ők(köcsö_gök) megtalálnak téged sztem meg_halsz.

már bocs a kifejezésekért.

2010. jún. 14. 05:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem mer feljelentést tenni? Futnák a rendőrségre.
2010. jún. 14. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!