Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A testőr munka az mennyire...

A testőr munka az mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Én mindig csodálom őket, biztosan nem mernék testőr lenni, mert bármikor lelőhetik őket vagy más bajuk történhet ... Mennyire veszélyes ez a munka? Én laikus vagyok, nekem meg se fordulna a fejembe, hogy testőr legyek szerintem bátor emberek. . Melyik veszélyesebb, ha magán cégnél dolgozik valaki, és meg lehet rendelni (nem tudom, hogyan mondják) vagy az államnak , és pl kormányfőket stb kell védeni?
ma 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Magyarországon hány olyan esetről hallottál vagy magyar politikust külföldre kísérő testőrt hogy lelőtték?
ma 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Pont annyira, mint, ahogy a fickó érezte magát, aki kizuhant a 20-ról, majd a 15. környékén, mondja, hogy eddig, még jó...
ma 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Igaz, irtam laikus vagyok ,és hát ebbe a munkába azért ez ott van lásd Robert Fico, hogy valami történhet, és úgy tudom a testőrnek végszükség esetén a testével kell védeni a védelmezett személyt.
ma 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Azért azt megnézné hogy a börtönviselt focihuligánok akik maszekba a kormánypárti politikusok testőrei, mennyi áldoznák fel az életüket az elvtársakért.
ma 18:09
 5/6 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
#2 azt hiszem hogy ez a ♋😊Gyűlölet♋😊 (La Haine) című francia ♋😊film♋😊 ! Jusqui'ci tout va bien ♋😊♋😊♋😊♋😊
ma 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha a kérdésre is irna valaki. :)
ma 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!