Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A testőr munka az mennyire...

A testőr munka az mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Én mindig csodálom őket, biztosan nem mernék testőr lenni, mert bármikor lelőhetik őket vagy más bajuk történhet ... Mennyire veszélyes ez a munka? Én laikus vagyok, nekem meg se fordulna a fejembe, hogy testőr legyek szerintem bátor emberek. . Melyik veszélyesebb, ha magán cégnél dolgozik valaki, és meg lehet rendelni (nem tudom, hogyan mondják) vagy az államnak , és pl kormányfőket stb kell védeni?
febr. 4. 17:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez leet buta kérdés de irtam laikus vagyok és ugye tisztelettel lehet kérdezni. Vannak olyan jók mint a tényleg testőrnek kiképzett egyének?
febr. 5. 16:26
 12/14 A kérdező kommentje:
"leet " lehet
febr. 5. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Mármint kicsodák?

A rendőrök?

Hát gondolom azért a TEK - ről hallottál már.... akiknek alapfeladatai közé tartozik a védett személyek biztosítása is.

Ha - adott esetben - a TEK látná el a "testőri" feladatokat valaki védelmében, akkor azért - hacsak nem hasonló képzettségűek törnek az életére - olyan nagy félnivalója nincs.

Egy "sima" testőr, azért nem ennyire jó.

febr. 5. 18:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi
febr. 6. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!