Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pintér két hét alatt rend...

Pintér két hét alatt rend lesz Sándor idén meg fogja akadályozni a két évvel ezelőttihez hasonló vörös terrort?

Figyelt kérdés
Esetleg idén is korlátlanul randalírozhatnak az "antifák"? Természetesen a liberális véleményszabadság jegyében.
febr. 5. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Vörös terror? A két szélsőséges, gyűlölködő csürhe veri egymást.

Szerintem ezzel nem sok gond van. Ha a civileket nem keverik bele minden pofon jó helyre kerül.

febr. 5. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Én, amig otthon éltem, tisztában voltam vele, hogy a kitörés nap, minden évben erről szólt, nem is mentem arra a környékre. Oké, nem mindenki van ezzel tisztában, de viszont erre tényleg jó lenne a rendőrség.

Én azok után, ami most már évek óta történik ezen nap körül, nem engednék nyilvános megemlékezést a Vár környékén.

febr. 5. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem fog az megakadályozni semmit.
febr. 5. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Tehát szerinted aki, egy sima hátizsákkal csendben, szó nélkül elgyalogol a várból a pilisi hegyekbe, megemlékezve, főt hajtva több tízezer magyar honvéd áldozatáról, akik közt lehet a felmenője is ott volt, az gyűlölködő csürhe. Amit a fajtád tett a magyarsággal utána 50 évig, így utólag is megérthető miért álltak ellen a vörös áradatnak.

febr. 5. 10:51
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Történetesen volt olyan, hogy heten támadtak egy trafikosra, aki a boltjába akart menni dolgozni. Ő is a gyűlölködő csürhe tagja volt, vagy "járulékos veszteség". Így járt, miért ebben a városban lakik?

A vörös terror áldozatai túlnyomórészt könnyen megverhető civilek voltak.

Továbbá miért csak a "demokratikus" antifának lehet véleménye? Ha valami a szélsőjobb malmára hajtja a vizet, az pont a vörös terror.

febr. 5. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

#5 Hogy ki a szélsőjobboldali, azt az antifák döntik el, ha ránézésre, hátulról, akkor ránézésre, hátulról.

Azért támadnak hatan-heten egyedül álló emberre, mert ők hatszor-hétszer becsületesebbek, mint a találomra kiválasztott áldozat.

Továbbá, ahogy a nagy példakép (Dzs. J.) is megmondta, ők különleges anyagból vannak gyúrva.

febr. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenni, hogy megakadályozzák? Két éve is ők szervezték meg az akciót, hogy lehessen mondani, hogy hű de nagy antifaveszély van itt.
febr. 5. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Gyurcsány/ Bajnai, Kuncze/ Gergènyi alatt szétverték, lezüllesztették a rendőrséget. IS!

A falvakban tömegesen szüntették meg a rendőrőrsöket.

Gyurcsány irányításával az őszödi beszédével országos tüntetést provokáltatott ki.

Provokátorokkal, előre beszervezett anarchistákkal támadtatták meg a rendőröket.

Külfőldről hozott rendőröket beszervezve szabályos rendőrterrort rendeztek.

A rendőrtábornok Kis Ernő egy kommunista, alkoholista állat volt, aki hulla részegen vizelte oldalba a 13. kerületi rendőrpalota oldalát.

Erre mondta Pintér, hogy: “Két hét alatt rendet teszek”.

A RENDŐRSÉG SZERVEZETÉBEN, ÁLLOMÁNYÁBAN!

És meg is tette!

Nem azt mondta, hogy nem lesz bűnöző!

Azt mondta: A SZAKMÁBAN TESZ RENDET!

febr. 6. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 Az utóbbi két évben kétszer volt - nem életveszélyes(!) helyzetben -szükségem a rendőrségre, 1/4 órán belül nálam voltak. Ilyen értelemben a rendőrségen belül - számomra rendet tett. Ebben egyetértünk.

Bűnözés mindenütt van, ezzel együtt kell élni.

A kérdés kifejezetten csak a két évvel ezelőtti vörös terorra vonatkozott.

febr. 6. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#8 "Erre mondta Pintér, hogy: “Két hét alatt rendet teszek”.

A RENDŐRSÉG SZERVEZETÉBEN, ÁLLOMÁNYÁBAN!

És meg is tette!" A halálra égett japán nő, és a XVIII. kerületben megkéselt lány példája ezt nem támasztja alá.

febr. 14. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!