Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pintér két hét alatt rend...

Pintér két hét alatt rend lesz Sándor idén meg fogja akadályozni a két évvel ezelőttihez hasonló vörös terrort?

Figyelt kérdés
Esetleg idén is korlátlanul randalírozhatnak az "antifák"? Természetesen a liberális véleményszabadság jegyében.
ma 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Vörös terror? A két szélsőséges, gyűlölködő csürhe veri egymást.

Szerintem ezzel nem sok gond van. Ha a civileket nem keverik bele minden pofon jó helyre kerül.

ma 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Én, amig otthon éltem, tisztában voltam vele, hogy a kitörés nap, minden évben erről szólt, nem is mentem arra a környékre. Oké, nem mindenki van ezzel tisztában, de viszont erre tényleg jó lenne a rendőrség.

Én azok után, ami most már évek óta történik ezen nap körül, nem engednék nyilvános megemlékezést a Vár környékén.

ma 10:13
 3/6 anonim válasza:
Nem fog az megakadályozni semmit.
ma 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Tehát szerinted aki, egy sima hátizsákkal csendben, szó nélkül elgyalogol a várból a pilisi hegyekbe, megemlékezve, főt hajtva több tízezer magyar honvéd áldozatáról, akik közt lehet a felmenője is ott volt, az gyűlölködő csürhe. Amit a fajtád tett a magyarsággal utána 50 évig, így utólag is megérthető miért álltak ellen a vörös áradatnak.

ma 10:51
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 Történetesen volt olyan, hogy heten támadtak egy trafikosra, aki a boltjába akart menni dolgozni. Ő is a gyűlölködő csürhe tagja volt, vagy "járulékos veszteség". Így járt, miért ebben a városban lakik?

A vörös terror áldozatai túlnyomórészt könnyen megverhető civilek voltak.

Továbbá miért csak a "demokratikus" antifának lehet véleménye? Ha valami a szélsőjobb malmára hajtja a vizet, az pont a vörös terror.

ma 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Hogy ki a szélsőjobboldali, azt az antifák döntik el, ha ránézésre, hátulról, akkor ránézésre, hátulról.

Azért támadnak hatan-heten egyedül álló emberre, mert ők hatszor-hétszer becsületesebbek, mint a találomra kiválasztott áldozat.

Továbbá, ahogy a nagy példakép (Dzs. J.) is megmondta, ők különleges anyagból vannak gyúrva.

ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!