Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok most erről az...

Mit gondoltok most erről az új esetről, illetve a rendőrség viselkedéséről?

Figyelt kérdés
Egy japán nő korábban feljelentette volt párját, mert zaklatta, félt tőle, de a feljelentést a rendőrség visszautasította. Nem sokkal később a férfi megölte, de azt hitték először a nyomozók, hogy cigaretta okozta a tüzet, ezért halt meg, majd amikor jelezték a barátok, hogy a nő nem cigarettázott, eléggé érdekes hangnemben valaszolgatott a rendőrség a Facebookon. Most közzétettek egy bocsánatkérő videót a rendőrök.

ma 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A rendőrség nem szokott facebook-on válaszolgatni senkinek. Mi történt valójában?
ma 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Kit érdekel Magyarországon, hogy mit csinál a japán rendőrség? Miért kellene, hogy érdekeljen?

Japánban volt Mijazaki Cutomu, az „otaku” gyilkos is, ahol úgy tartotta fogságban a bűnöző a csajt, hogy a saját anyja amúgy ott lakott vele egy szobával alatta.

Szóval ők is olyan jók, mint magyar kollégáik.

Az amcsi rendőrök gúnyosan nézve tömik magukba a fánkokat az éppen lelőtt Unga Bunga fekete lakos szétlyuggatott teste felett.

ma 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát dehogynem. Szokott.
ma 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen videót láttál, de benyaltál valami kamu tartalmat. Sőt, mi több, kitalálom, AI videó lesz az.
ma 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszoló a klasszikus Fideszes :D Arra lusta, hogy utánanézzen egy egyszerű Google kereséssel a tényeknek, de kényszert érez, hogy véleményt nyilvánítson... Totális agyhalál :D
ma 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy FIDESZ-es vagyok, de nem hülye! És te? Felmered vállalni kinek a pártján állsz?
ma 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy FIDESZ-es vagyok, de nem hülye"

A kettő egy és ugyanaz.

ma 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!