Mit gondoltok most erről az új esetről, illetve a rendőrség viselkedéséről?
Figyelt kérdés
Egy japán nő korábban feljelentette volt párját, mert zaklatta, félt tőle, de a feljelentést a rendőrség visszautasította. Nem sokkal később a férfi megölte, de azt hitték először a nyomozók, hogy cigaretta okozta a tüzet, ezért halt meg, majd amikor jelezték a barátok, hogy a nő nem cigarettázott, eléggé érdekes hangnemben valaszolgatott a rendőrség a Facebookon. Most közzétettek egy bocsánatkérő videót a rendőrök.ma 18:54
1/7 anonim válasza:
A rendőrség nem szokott facebook-on válaszolgatni senkinek. Mi történt valójában?
2/7 anonim válasza:
Kit érdekel Magyarországon, hogy mit csinál a japán rendőrség? Miért kellene, hogy érdekeljen?
Japánban volt Mijazaki Cutomu, az „otaku” gyilkos is, ahol úgy tartotta fogságban a bűnöző a csajt, hogy a saját anyja amúgy ott lakott vele egy szobával alatta.
Szóval ők is olyan jók, mint magyar kollégáik.
Az amcsi rendőrök gúnyosan nézve tömik magukba a fánkokat az éppen lelőtt Unga Bunga fekete lakos szétlyuggatott teste felett.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát dehogynem. Szokott.
ma 20:24
4/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen videót láttál, de benyaltál valami kamu tartalmat. Sőt, mi több, kitalálom, AI videó lesz az.
5/7 anonim válasza:
Az előttem válaszoló a klasszikus Fideszes :D Arra lusta, hogy utánanézzen egy egyszerű Google kereséssel a tényeknek, de kényszert érez, hogy véleményt nyilvánítson... Totális agyhalál :D
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy FIDESZ-es vagyok, de nem hülye! És te? Felmered vállalni kinek a pártján állsz?
7/7 anonim válasza:
"Lehet, hogy FIDESZ-es vagyok, de nem hülye"
A kettő egy és ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!