Vas megyei rendőröket hová vitték pontosan Borsodba? Megszakadt a mobilkapcsolat, hol szállásolták el őket, melyik faluban vannak konkértan?
vasárnap hajnalban vitték el, eddig úgy tudom Felsődobszán voltak, azóta semmi hír. egész nap keresem a neten, hol lehet, igaz, a telefonja sem volt fullra töltve,annyira hirtelen jött a berendelés. valszeg lemerült, de semmit nem tudok róla és aggódom, a felesége vagyok.
remélem kolompárék nem szedték szét az adótornyot, mert kitekerem a nyakukat az biztos :-)
elég aggasztó híreket olvasok Borsodból és nagyon aggódom. ha valaki tud valamit róluk hogy hol lehetnek konkrétan melyik szakaszon, faluban kérem írja meg...
előre is köszönöm
Szia ! Ismét az első válaszoló vagyok. A párommal most beszéltem, ő katona. A telója most merül lefelé, így kérte is, hogy rakjuk le. Lehet, hogy lemerült.
Nagy a fejetlenség ott. Sok embert nem is 'használnak'. A páromat is berendelték, de fogalma sincs miért mert még egy homokzsákot sem rakott arrébb. Remélem most, hogy apad tudnak visszajönni, mert nem készült fel arra, hogy ennyi napra mennek ki, hisz csak egy váltóruhát vitt magával.
Ne izgulj! Fel a fejjel! :)
ónod,bőcs,ott vannak most legtöbben,de szinte mindehova kerültek ország többi részéből érkezők
mobilja vagy lemerült,vagy olyan részen van,ahol elromlott az adótorony
hogy pontosan hol lehet,nem lehet megmondani,miskolc belsejében lakom,percenként 5-6 tűzoltó,mentő,rendőr,busznyi katona és hasonló megy el a ház előtt szirénázva napok óta...
Apum és anyumat is behívták pénteken (rendőrök) azóta kint vannak. Ha jól tudom minden katonát, rendőrt, stb. általában iskolákban, csarnokokban szállásolnak el. Matracot kapnak, de kicsit össze vannak zsúfolva. Ne aggódj vigyáznak egymásra és csoportokba/váltásba mennek egy-egy helyre, majd vissza az ideiglenes szállásra. Biztosítanak zuhanyzót (1-2) és egy nap egy meleg ételt szóval tényleg ne aggódj.
Sajnos én se tudom mikor engedik őket haza, de anyum azt mondta, volt egy kisebb rendőrcsoport akiket hazaküldtek szóval szépen lassan megy mindenki haza, de hogy ez ezen a héten történik meg vagy a következő héten nem tudom.
Mindenesetre kitartást minden katona, rendőr, tűzoltó, polgárvédelmis, stb barátnőnek/feleségnek/gyerek(ek)nek lassan vége lesz ennek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!