Szabadulásotok után mennyire tartjátok a kapcsolatot volt cellatársaitokkal?
Nektek nem hiányoznak egy idő után? A beszélgetések, közös programok, hülyülések. Egyszóval az asok jó és sok rossza mit közösen átéltetek? Úgy vettem észre, hogy a legtöbben szabadulás után csak 2-3 zárkatárssal tartják a kapcsolatot napi szinten. Főleg, ha van közös biznisz.
Ti, hogy vagytok vele?
Fura az is, hogy kiszabadulsz és sokan megvetnek, nincsenek úgy melletted a haverok kint, mint bent,de ugyanúgy meg lehet találni a közös hangot és közös bizniszt.
Hány zárkatárssal tartjátok a rendszeres kapcsolatot. Ezekből hány az akivel közös vállalkozásotok van, és hány az akivel nem csak üzleti ügyek miatt találkoztok?
szerencséd volt, nem mindenkinek jut épeszű cellatárs
ezzel az erővel kerülhettél volna valami 120 kilós állat cigány mellé aki minden nap fenyeget és elvesz tőled mindent
Még nem volt szerencsém cellatárshoz, mivel még csak fogdában sem voltam.
De biztos bensőséges kapcsolatok is kialakulhatnak egy pár négyzetméteres cellában.
A munkakapcsolatok megmaradtak, természetesen aki volt "énekesmadár", attól elbúcsúztunk.
de a haverokkal is összejárunk, megbeszélünk sör, cigi, kártya, lányok közben, ezt-azt.
Miért menne vissza a börtönbe, ha letöltötte a büntetését, és azóta nem követett el semmit?
Értem, hogy az ideális világban nincsenek bűnözők, de az a helyzet, hogy a valóságban vannak. Akkor pedig a legjobb dolog, hogy MIUTÁN letöltötték a büntetésüket, segítsük őket a társadalomba való beilleszkedésbe, különben újra a bűn útjára léphetnek. A világ legfejlettebb országaiban ezt csinálják, sokkal kisebb is a visszaesési ráta. Természetesen nem kötelező barátkozni velük, én sem szoktam, de a gyűlölködés ebben az esetben felesleges. Nem azért, mert nekik rossz, hanem mert a többségi társadalomnak is az.
Hát szabadulás után egyből a biznisz meg az üzlet. Gondolom, hogy legális dolgok.
De hát ki félne visszakerülni a wellnesbe...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!