Mért nem szűrik ki hazugságvizsgálattal (mondjuk évi egyszerivel) a meleg, korrupt, bünézésre hajlamos, vagy bűnt elkövető rendőröket?
Uccsó vagyok. A hazugságvizsgálat az egy kicsit talán durva, de szerintem működik.
Ez valami új technológia. Szűrjék csak meg az r.állományt.
Egy kicsi provokáció valóban érezhető. Itt-ott lehet módosítani kellene a kommentjeimet.
Mostanában úgy vélem, talán egy meleg is lehet jó rendőr.
De a poligráfos szűrés szerintem egy jó dolog lenne.
Azt is állítom továbbra is, hogy minden mindennel összefügg: nem vizsgálhatjuk valaminek a hatékonyságát, ha nem veszünk figyelembe minden szempontot.
Jó lenne számokkal alátámasztani a homoszexuálisak alacsonyabb/megegyező teljesítményét a heterokhoz képest.
Ha most kiragadok egy csoportot pl: a kommandósokat (akik a TV szerint világszínvonalú munkát végeznek), akkor már elhiszem, hogy egy meleg kommandós is lehet ügyes, talpraesett és jó reakcióidejű, még ha fiúval hál akkor is :)
és nem gyűlölöm a meleg ismerőseimet.
Non est veritas :(
Mostanában már sajnálom azt aki melegnek születik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!