Miként lesz nekem vagy az országnak attól jobb, hogy a meleg élettársi kapcsolatát eltörlik?
Előre közlöm, hogy hetero vagyok.
Csak egyszerűen nem látom, hogy mi a haszna egy ilyen intézkedésnek?
- Ettől kevesebb meleg lesz?
- A gyerekem kisebb eséllyel lesz meleg?
- Nő a magyarországi születésszám?
- Javul az erkölcs?
Mert azt értem, hogy ne házasodhassanak, vagy ne fogadhassanak örökbe. Azt el tudom fogadni, hogy azoknak vannak előnyei.
Szerintem erkölcsi tekintetben sem az a baj, hogy vannak melegek. Az például sokkal nagyobb baj, hogy a fiatalok túlnyomó része hétvégenként részegre issza magát, és fűvel fával összefekszik. Szerintem inkább ez erkölcstelen!
Ha a melegfelvonulást tiltották volna be, azzal is egyetértenék.
Engem nem érdekelnek különösképpen a melegek.
Tehát most hoztak egy döntést, ami számomra se nem negatív, se nem pozitív, de a melegek számára egyértelműen negatív.
Most ennek mi értelme volt?
Vagy most jól kéne magamat éreznem, hogy az "erkölcstelen" melegeket hogy megszívatták?
A házasság megerősítését célzó javaslatokkal + jegyesség egyet értek.
"" Tehát most hoztak egy döntést,""
mikor , ki??
Ok, nem egészen voltam korrekt.
A Fidesz tervezi.
Csak nem értem a hasznát?
Mert ha például azt mondanák, hogy 18h után nem lehet piát kapni, arra azt mondom, hogy ok, csökkenti a fiatalok lerészegedési esélyét, tehát ergo javítja az erkölcsöt, ha úgy vesszük.
http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8
Nincs több mondanivalóm, mehet a lepontozás.
Elég konkrét dolgok hangzottak el a Fidesz szájából...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__806..
"Kötelező házastársi hűség, körülményesebb válás, törvényben szabályozott jegyesség és orvos-beteg viszony, a melegek bejegyzett élettársi kapcsolatának eltörlése"
A kötelező házassági hűség megvalósítására azért kíváncsi lennék:).
22:10: Nem pontozlak le, de örültem volna, ha válaszolsz.
Idézek magamtól:
"Ha a melegfelvonulást tiltották volna be, azzal is egyetértenék."
És most hála ennek a törvénynek nem lesznek többé ilyen Emma vagyok típusú melegek? Vagy örüljek neki, hogy szívnak?
"" A kötelező házassági hűség megvalósítása""
Ja, örülhet "Dajcs Tomi" hogy nem visszamenőleg!
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!