Miként lesz nekem vagy az országnak attól jobb, hogy a meleg élettársi kapcsolatát eltörlik?
Előre közlöm, hogy hetero vagyok.
Csak egyszerűen nem látom, hogy mi a haszna egy ilyen intézkedésnek?
- Ettől kevesebb meleg lesz?
- A gyerekem kisebb eséllyel lesz meleg?
- Nő a magyarországi születésszám?
- Javul az erkölcs?
Mert azt értem, hogy ne házasodhassanak, vagy ne fogadhassanak örökbe. Azt el tudom fogadni, hogy azoknak vannak előnyei.
Szerintem erkölcsi tekintetben sem az a baj, hogy vannak melegek. Az például sokkal nagyobb baj, hogy a fiatalok túlnyomó része hétvégenként részegre issza magát, és fűvel fával összefekszik. Szerintem inkább ez erkölcstelen!
Ha a melegfelvonulást tiltották volna be, azzal is egyetértenék.
Engem nem érdekelnek különösképpen a melegek.
Tehát most hoztak egy döntést, ami számomra se nem negatív, se nem pozitív, de a melegek számára egyértelműen negatív.
Most ennek mi értelme volt?
Vagy most jól kéne magamat éreznem, hogy az "erkölcstelen" melegeket hogy megszívatták?
A házasság megerősítését célzó javaslatokkal + jegyesség egyet értek.
74%-os: Én is pont ezt mondtam, hogy ne erőltessék rá, de hagy legyenek meg a maguk jogai.
Írtam is már kétszer, hogy a melegfelvonulást szerintem is be lehetne tiltani, ott ténylegesen ráerőltetik az akaratukat a társadalomra.
Gyerekek örökbefogadása ugyanez! Házasság nem engedélyezése nekik is elfogadható, hiszen a házasság (keresztény alapokon) férfi és nő között jöhet csak létre.
Eddig OK, ezt mondom én is, ne erőltessék rá a nézeteiket a társadalomra.
De hogy erőltetné rá egy élettársi kapcsolat?
Nincs templomi esküvő, vagy nagy hacacáré, bemennek az anyakönyvvezetőhöz, és aláírnak egy papírt. Ennyi!
Most ezzel hol erőltetik rá magukat a hetero társadalomra? Nem is érzékelik ezt a heterok az anyakönyvvezetőt leszámítva!
Igen, a gyerek milyen mintát lát dologgal is egyetértek, és pont igaz rá ez is.
Attól hogy két meleg feltűnés nélkül aláír egy papírt az anyakönyvvezetőnél és esetleg megcsókolja egymást, a Te vagy az én gyerekem nem fog semmilyen mintát látni.
Igen, a melegfelvonulásnál láthatna mintát maximum, vagy a médiából, internetről, de nem két számára ismeretlen meleg egyén élettársi kapcsolatából.
Legalábbis szerintem.
"szerintem is erkölcsi kérdés... gondoljanak szegény gyerekre is. milyen mintát lát majd?"
A szüleim erőszakos aloholisták voltak szerinted egy meleg pár gyereke mivel láthat többet? But' erőszakos pedofil párok fogadhatnak örökbe egy meleg értelems pár mért lenne jobb választás. Nézd meg a nevelő szülöket van olyan barátom akinek a nevelő anya skrizo 6 gyereket nevelt nyilván megélhetésből.
"ha attól lenne egy ember meleg, hogy ezt látja, akkor a heterok gyerekei nem lennének melegek.."
Elmegyünk egy másik kérdés felé... Amúgy nem csak a gének szabályozzák ezt, és nem csak a szüleit látja a gyerek, hanem pl. a melegfelvonulást, ha arra laknak, vagy a tv-ben, a híradóban. És még sok egyéb társadalmi hatás is hat rá, de most tényleg nem ez a kérdés. Speciel nekem a bejegyzett élettársi kapcsolattal nincs bajom, az tényleg csak egy papír nekik. Viszont félő, hogy ha ezt kiharcolták maguknak, akkor ki fogják a házasságot, és a gyerekvállalást is. Utóbbiról nagyon rossz véleményem van. Van is erről egy tanulmány, ami arról szól, hogy sok gyerek lesz depressziós, mert egyszerűen nem érti meg, hogy neki mért két apukája van, ha másnak egy apukája és egy anyukája, akkor őt most az igazi anyukája nem szerette, hogy magára hagyta stb... Ha az élettársi kapcsolatnál nem mennek tovább szerintem maradhatna ez így.
Én nem értek egyet a fentebbiekkel.
Miért, indulj ki a saját példádból! Ha gyerekkorodban látod a melegfelvonulást, meg a Viva TV-n a Steiner Kristófot, amint arról beszél, hogy meleg, akkor Te most meleg lennél, nem hetero? Mert azt gondolod, hogy de jó buli férfivel csókolózni. Én a saját példámból kiindulva elég hihetetlennek tartom ezt.
Mit nevezünk természetesnek?
a) Azt, ami normális, tehát az átlagra jellemző. Mert akkor ok, a homoszexualitás nem természetes, mert sokkal több a hetero, mint a meleg.
b) Azt, ami együtt jár a természet rendjével, megvan az emberben a kezdetektől.
Ugye ez alapján például a szingliség nem természetes, hiszen régebben eszébe se jutott volna senkinek szinglinek lenni, mert nem sugározta ezt az emberekbe a média. Nem ez volt a divat úgymond. És ez a szingli jelenség mondjuk 50 éve van, és lehet, hogy 100 év múlva már el fog tűnni. Tehát egyáltalán nem természetes.
Ezzel szemben a homoszexualitás ezen logika alapján az. Hiszen az ókori görögöknél is voltak melegek, voltak a középkorban és vannak ma is. Vannak néger melegek, kínai melegek és fehér melegek is. Ez benne van az emberiség génjeibe, ezen az alapon viszont természetes.
Hiszen mondhatjuk azt, hogy nem természetes, mert nem tudnak szaporodni. Kérdezem én, ha nem tudnak szaporodni, akkor hogyhogy már több ezer éve folyamatosan vannak melegek. Valahol nem az emberi természettel együtt járó ez, tehát kvázi természetes?
c) Azokat, akik szaporodni tudnak. Így többek között a pedofília is természetes, hiszen mint tudjuk egy 13 éves lányt is teherbe lehet ejteni. Sőt még arra is van esély, hogy egészséges utódod legyen, ha teherbe ejted a nővéred vagy az anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!