Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért nem szűrik ki hazugságviz...

Mért nem szűrik ki hazugságvizsgálattal (mondjuk évi egyszerivel) a meleg, korrupt, bünézésre hajlamos, vagy bűnt elkövető rendőröket?

Figyelt kérdés
Az erre fordított pénz nem térülne meg? Egyrészt a rendőrségen belül kiselejtezik az oda nem illőket+ elkerülik a Szalai Cs.-féle nagyatádi, vagy a bankba betörő, hivatásra szégyent hozó rendőr példáját.
2010. máj. 10. 17:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

Például azért, mert a hazugságvizsgálat minden, csak nem megbízható.

Ahogy valaki fogalmazott: "A színlelt orgazmust meg tudja különböztetni a valóditól, de azon túl nem tenném érte tűzbe a kezem."

A meleg rendőröket miért is kellene szűrni, by the way?

2010. júl. 28. 12:39
 12/25 A kérdező kommentje:

Egy hosszabb kommentben korábban leírtam, hogy miért nem szerencsés, ha mel*eg rendőr van az állományban.

A kérdés feltevése óta sok idő telt el és mostmár tudom hogy pld.: a Srebrenica-i mészárlás a hom*osz/*exuális katonák számlájára írják, és nem a habzószájú bu**iverők, hanem könyvmoly pszichológusok, elemzők mondják ezt. Nem sok meleget ismerek (3-at összesen), de ők alátámasztják amit mondok. Testileg még férfiasak, de gyávák és impotens a fellépésük, sokkal kisebb gyengébb is szórakozhat velük, verik egyiket másikat. Mégis elviselem őket mert tudom, hogy ez betegség. Ami azzal jár, hogy az ember jószerivel egyfolytában hazudozik, mert nem akar verést kapni+ a szánalmas embereknek a bu/*ik az elsőszámú célpontjai , mert így el tudják terelni a figyelmet magukról.

Megmondom őszintén amikor egy rendőrsrácról (akit én csak látásból ismerek) kiderűlt, hogy meleg, még én is szarúl éreztem magam, mert a helyzetébe képzeltem magam. A rendőrök mondjuk ki!: alapból egy testimádó, agresszív, heteró, talán (bun/*kó) közösség, amibe ha bekerűl (kiderűl) egy meleg, azzonal közutálat tárgya lesz és minden egyedűlálló kollégájára bajt hoz akivel jóban volt, hogy "biztos egymás fa/*át szopják" stb.

A lényeg amit mondani akarok: azért írtam egy kérdést, mert aljas ember vagyok, Jobbikos vagyok és ma a bu/*igyülölködéssel a coming out-ok betiltásával sok szavazatot lehet szerzni. Otthon mindenki azt csináljon amit akar+ rendőrnek bátor, makulátlan példamutató emberek kellennek nem selejtek. Kicsit továbbtanulnak és bármi lehet belölük, de mások testi épségéért ne feleljenek, mert ha baj van akkor megbízhatalanok lesznek. Az én álmomat ne örízze egy köc/*ög<hu de szemétláda vagyok, de ez az igazság.

Szebb jövőt!

2010. júl. 29. 12:04
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Tehát egyik részről a rendőrök agresszív, homofób bagázs, és ezért kell kizárni a homokosokat.

Másrészt ha homokosokat engednénk közéjük, akkor sérülne a rendőrség makulálatlansága.

That does not compute.

2010. júl. 30. 11:20
 14/25 A kérdező kommentje:

Pontosan!!

Egy meleg rendőr nem tud olyan hatékony és bátor lenni mint egy hetero. Fel kéne tenni egy ilyen kérdést: "Meleg rendőrök: Szívre tett kézzel, ti bátornak, jó fellépésűnek tartjátok magatokat?" de nem teszem fel, mert ha válaszol is meleg rendőr, szétbu**izzák a oldalt:), másrészt mesteri hazudozók, nagy valószínűséggel hazudnának magukról.

A rendőröket szinte mindenki utálja, a melegeket a nagy többség utálja, a kettő kombinációja viszont veszélyes társadalom biztonságára.

Melegek!: Ne menjetek rendőrnek, nem vagytok odavalók!!

C'est la vie!

2010. júl. 30. 11:41
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

Anyám, segíts! Ha a melegek selejtek, akkor Te még selejtnek is kevés vagy.

Barom!

2010. júl. 30. 11:58
 16/25 anonim ***** válasza:
58%

Ami azt illeti, inkább bíznék meg a melegben, mert - ha már selejt - neki legalább csak a szexuális beállítottsága "selejtes", neked az egész lényed.

Én az ilyen embereket szűrném ki, az életből...

>_>

2010. júl. 30. 12:03
 17/25 A kérdező kommentje:

I AM THE FUTURE!!!

Ami szívemen az a számom, ez van. Ha valaki tudja egy rendőrről, hogy meleg privát megírhatja kire gondol+ némi alátámasztás nem árt.

Tényleg veszélyesek!

Higgyetek nekem!

2010. júl. 30. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy meleg és egy heteró rendőr megáll előttem a meleg fog velem jobban foglalkozni.
2010. júl. 30. 13:15
 19/25 A kérdező kommentje:
13.15-ös: Nem értem amit írtál. Hogy érted? A melegek segítőkészebbek?
2010. júl. 30. 13:23
 20/25 anonim válasza:
76%
Régi a kérdés,-Jobbikos elmebeteg vagy?- de egyetértek vele. Aki meleg, bűnöző az ne legyen rendőr, se katona.
2010. dec. 12. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!