Miért kell egy ilyen kislányt megbilincselni?
Az ilyen lányokból simán kinézem, hogy nincs ellenükre a bilincs.:)
Csak esetleg más körülmények között jobban szeretik.:)
Nekik elég volt a "sima" kézbilincs. Nincs sem póráz, sem bilincsöv.
Szerintem is elég ilyenkor. Még sok is.
Bár nem éppen kislány és nem is nálunk van, de ez a hölgy is nagyon "veszélyes" lehet, ha már ennyire meg kell bilincselni egy tárgyalásra szállításkor és magán a tárgyaláson:
https://www.youtube.com/watch?v=iJCTRQ3VIig&list=PL0o0-u_u6v..
Legalább náluk nem "divat" a póráz.
10#
Amúgy sem ment férjhez egy 15 éves lány 100 éve. Jogilag 16 évesen tehette bizonyis esetbdn (!), de mivel a férfiaknál a 24 év volt a határ (ezt amúgy nem tartották be, nem kellett engedély ahhoz, hogy 18 éves korától házasodhasson, csak a katonaság miatt), nem tette. Korábban az egyház adott engedélyt 14-15 évesen. Gyakorlatilag 16 volt a határ, de nem mindenki választott idősebb férfit.
Szerintem teljesen jó, hogy megbilincselték. Hosszútávon neki is és a társadalomnak is a javára lesz ez.
Miért?
Azért, mert börtönbe ezért nyilván nem fog kerülni, kap majd egy ejnye-bejnyét a kora miatt. Viszont a bilincs ráébreszti arra, hogy a tetteinek vannak következményei. Ezzel talán elveszik a kedvét a további hasonló esetektől. Remélhetőleg megszakad itt a bűnözői karrierje.
Beteges amit csináltok.
Minden helyzetben képesek vagytok a külsejét nézni egy nőnek? Komolyan, még akkor is ha bűnöző?
Én nem vagyok feminista, szerintem jogos az, hogy megbilincselnek egy bűnözőt. De ha egy nőről van szó, akkor csak a külseje alapján itélkeztek, kit érdekel ha tolvaj, vagy drogos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!