Arról miért nincs hír a médiában hogy egy menekült megerőszakolt egy 7 éves német kislányt?
2015. szept. 13. 11:30
1/9 anonim válasza:
Nekem nem túl reális a sztori.
Sétálgat a parkban az anyjával, aztán egyszer csak fogja őt egy muszlim, beviszi a bokorba és megerőszakolja, az anyja meg csak akkor veszi észre, amikor már túl vannak rajta és jön a gyerek sírva, hogy megerőszakolták, az arab faszi meg rég eltűnt.
Addig hol volt a kedves mama? Elment pecázni?
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Arról van hírt, hogy a szegény-szegény tengerbefulladt szír kisfiú, akinek tragédiája fölött az egész világ hüppög, úgy fulladt tenegrbe, hogy a saját apukája tökrészegen vezette a motorcsónakot, és felborultak?
4/9 A kérdező kommentje:
444, origo, index nem írtak erről
2015. szept. 13. 11:39
5/9 anonim válasza:
Akkor miért nem írsz e-mailt nekik és tőlük kérdezed meg?
Miért írod azt, hogy a magyar médiumok nem számoltak be róla, ami nem igaz?
6/9 anonim válasza:
Mert ez mindennapos, nincs mit cikkezni róla.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
#8 Lehet, hogy én siklottam el valami felett, de egyik cikkben sem találtam meg ezt az adatot. Ha mégsem én voltam figyelmetlen, akkor bizony neked kell a hazugságodért bocsánatot kérned.
9/9 anonim válasza:
Honnan veszed hogy menekult volt?
Egy szo sincs ilyesmirol a riportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!