Milyen érzés volt, mire gondoltál, amikor őrizetbe vettek és megbilincselve vittek a fogdába?
Figyelt kérdés
Utána pedig letartóztattak és vittek át a BV-be?2017. jan. 29. 07:30
3/7 anonim válasza:
Szerencsére sose történt velem ilyen, de ha történt volna arra gondolnék, hogy legközelebb ügyesebb leszek :-)
4/7 anonim válasza:
1.: Arra gondoltam, hogy eddig bilincs csak szexuális segédeszközként volt rajtam.
2.: Arra gondoltam, hogy ha sokáig leszek lecsukva, akkor le fognak nőni a műkörmeim.
Ezek az extrémebb gondolatok, persze alapvetően a családomra és arra, hogy minél kevesebben lássanak bilincsben, mert nagyon megalázó volt.
5/7 anonim válasza:
Nyilván elkövettél olyat, amiért megérdemelted a megalázást.
6/7 anonim válasza:
Ártatlan voltam, éppen ez volt a szörnyű. Egyébként nem lázadnék, mert szerintem is megérdemlik.
2,5 nap fogda, majd 10 nap előzetes a BV-ben.:(
Szerencsére a másodfok kiengedett, majd pár hét múlva meg is szüntették a nyomozást ellenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!