Csak megerősíteni tudom az előző két válaszadónak a hozzászólását.
2014. febr. 5. 19:59
5/15 anonim válasza:
A rendőrség kategóriában van sztem nem erre gondolt hanem a rendőrire.
Sztem attól is függ mennyire szorítják meg, ha normálisan teszik fel annyi hogy nem tudod használni meg zavaró hogy nem tudsz vele mit kezdeni és ki vagy szolgáltatva a rendőröknek.
Ha jól rád szorítják (úgyhogy vérkeringés nulla) akkor az előző plusz fáj és vágja a csuklódat.
Egyébként rendőri napokon ki lehet próbálni.
2014. febr. 5. 20:44
6/15 badfacekiller válasza:
Mivel a bilincs egy kényszeritő eszköz ,nem kellemes! Kivagy szolgáltatva és a mozgásod igencsak lekorlátozza nem beszélve arról hogyha nem birod olyannyira és pánikba esel! De van rosszabb a sima bilincsnél! Pl. A BV-nél hasznlt vezetőszár,ott a kezed a derekadhoz van rögzitve.
2014. febr. 8. 13:43
7/15 anonim válasza:
Mikor van legközelebb ilyen rendőrnap?
2014. febr. 11. 00:35
8/15 anonim válasza:
Ha elől bilincsel meg és viszket a segged. NA az a kellemeteln. Egyébként már nem a bilincs az elterjedtebb... hanem inkább kötegelőt használnak
2014. febr. 12. 11:43
9/15 anonim válasza:
:))))
2014. febr. 13. 17:48
10/15 anonim válasza:
Szégyenteljes. Főleg amikor tudod, hogy nem érdemled meg, mert nem akarsz támadni vagy szökni, még ha el is követtél valamit. Rajtam is inkább büntetőeszközként használták, mintsem kényszerítő eszközként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.