2/15 anonim válasza:
A csajom még sose panaszkodott...
3/15 anonim válasza:
Az asszony se panaszkodott miatta...
4/15 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az előző két válaszadónak a hozzászólását.
5/15 anonim válasza:
A rendőrség kategóriában van sztem nem erre gondolt hanem a rendőrire.
Sztem attól is függ mennyire szorítják meg, ha normálisan teszik fel annyi hogy nem tudod használni meg zavaró hogy nem tudsz vele mit kezdeni és ki vagy szolgáltatva a rendőröknek.
Ha jól rád szorítják (úgyhogy vérkeringés nulla) akkor az előző plusz fáj és vágja a csuklódat.
Egyébként rendőri napokon ki lehet próbálni.
6/15 badfacekiller válasza:
Mivel a bilincs egy kényszeritő eszköz ,nem kellemes! Kivagy szolgáltatva és a mozgásod igencsak lekorlátozza nem beszélve arról hogyha nem birod olyannyira és pánikba esel! De van rosszabb a sima bilincsnél! Pl. A BV-nél hasznlt vezetőszár,ott a kezed a derekadhoz van rögzitve.
7/15 anonim válasza:
Mikor van legközelebb ilyen rendőrnap?
8/15 anonim válasza:
Ha elől bilincsel meg és viszket a segged. NA az a kellemeteln. Egyébként már nem a bilincs az elterjedtebb... hanem inkább kötegelőt használnak
10/15 anonim válasza:
Szégyenteljes. Főleg amikor tudod, hogy nem érdemled meg, mert nem akarsz támadni vagy szökni, még ha el is követtél valamit. Rajtam is inkább büntetőeszközként használták, mintsem kényszerítő eszközként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!