Rendőrségi nap (nyílt nap) György névnapon van, vagy a hozzá közel eső hétvégén. Ilyenkor biztos fel lehet próbálni egy-két bilincset, de pl. rendőr szakközép nyílt napjain is. Ez nem feltétlen György napon van, inkább jelentkezési időszakban.
Régebben viszont - lehet, hogy manapság is - a soproni VOLT-on kint voltak a sopronkőhidai BV-sek. Na, ott volt aztán még bilincsöv, vezetőszár, lábbilincs, cella és rabomobil is.
Eleinte megalázó és kiszolgáltatott, de amikor hónapokig le vagy tartóztatva és sokadjára kerül rád, már nem foglalkozol vele, sőt örülsz ha rajtad van, mert addig sem vagy a zárkában. Viszont hozzátartozók, ismerősök előtt nagyon égő a sokadik alkalommal is.
Fizikailag nem gáz, csak ha megszorítják. Akkor tudnak vele büntetni.
tudják ők ezt nagyon jól, és igen gyakran használják büntetésre ...
a saját fülemmel hallottam, mikor csak úgy valaki derengett a nagy homályban, mint egy lehetséges gyanúsított, aztán eleve így küldték ki a két okost, hogy "reggel 6-kor szépen bilincsben behozni", majd aztán kiderült h semmi köze az ügyhöz, de amolyan megtörésnek használják. na meg félnek, hogy netán egy jobb fizikumú delikvens visszaüt, és abból baj lesz ...
Eddig csak 30napot voltam elözetesben szerintem szinte mindennap volt rajtam bilincs volt olyan h csak sima kezbilincs vezetöszarral de bilincsöv meg labbilincs is elökerült.
szallitasnal össze vagy bilincselve meg a nyavajas covid miatt szajmaszk is van rajtad marha rossz nem kivanom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!