Mit csináljak, hogy bilincsben vigyenek el, de ne kapjak nagy büntetést?
Tudom ez először elég idiótán hangzik, de át szeretnék élni valami hasonlót is.
Tehát az a cél, hogy bevigyenek a kékek bilincsben és pár órára vagy max 1-2 napra bent tartsanak. Meg akarom tapasztalni, hogy milyen:D
Eddigi ötleteim:
-odaállunk a rendőrautó mellé és amikor látom hogy jönnek a rendőrök el akarnak menni vele vagy valami akkor lepisálom.
-megyünk az utcán, ha meglátjuk a rendőrautót, a mellettem sétáló haverommal verekedést szimulálunk
de szívesen várnék valami jó ötletet, amiért bilincsben visznek el, de nincs komolyabb következménye!:D
előre is köszönöm
Te tényleg idióta vagy!
Nincs olyan, hogy "nincs következménye"!
A legegyszerűbb ha nem igazolod magad, amikor erre felszólítanak - persze ne is legyen nálad igazolvány -.
Mivel a zsebeidben sem találnak semmit biztosan bevisznek. De már ezért is kemény csekket fogsz kapni.
De ha van egy befizetetlen helyszíni bírságod azt kb. 1 év múlva átváltják elzárásra ha nem fizeted be. Na akkor tuti mennek és leülheted.
A pisiléssel meg a verekedés szimuval nem fognak bevinni az tuti. Majd kapsz egy csekket.
Megkéred a rendőrt hogy mondjuk ijesszen rá az ál-öcsédre mert rosszalkodik és mindig azzal fenyegeted hogy elfogja vinni a rendőr ha így folytatja tovább :D
Tudod mint a Jöttünk-láttunk-visszamennénkben, amikor megkérte az anyuka a lovagot akire azt hitte hogy rendőr hogy ijesszen rá a fiára amiért nem tanul... :D
És persze ha nem küld el a francba, akkor jóóóól háláld meg neki papír alapon :D
Menj oda egy rendörnöhöz, és mond ezt:
"Hé cica, rossz fiú vagyok. Motozz meg!"
Vagy bevisz, vagy kicsit letaperol. Mindkettővel jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!