Rendőrségi feljelentést ügyet le lehet állíttatni? Mi van ha kérés nélkül fizetem a kárt amit ÁLLÍTÓLAG okoztam mi lesz akkor a feljelentéssel?
A történet valaki vett tőlem valami azt kérte postázza megtettem ő állítólag nem kapta meg.
Ajánlottan postáztam, gondoltam előkapom az ajánlott papírt de nincs meg.
Ő meg feljelentett már meg is kaptam az idézést.
Nem kívánok ügyekbe folyni szaros 20.000 miatt (ennyit fizetett nekem a vevő ez a termék tűnt el állítólag).
Na most ha én utalok neki 20.000-et akkor mi van a feljelentéssel és üggyel?
Külön választanám az általános választ a konkrét ügytől.
Általában: A rendőrség bűnügyeket vizsgál. Ha úgy találja, hogy az ügy nem megalapozott, akkor ők ejtik maguktól. De a feljelentő nem vonhatja vissza a feljelentést, hiszen ha a rendőrség tudomást szerez egy vélhető bűncselekményről, akkor hivatalból kötelessége azt kivizsgálni.
Más a polgári per, ott lehetőség van a peren kívüli egyezségre.
De a konkrét esetben valószínűleg a rendőrök sem akarnak túl sokat foglalkozni veletek, ha ti egymással bárhogyan dűlőre juttok, akkor ők is szívesen eltekintenek majd a sok papírmunkától.
# 2
Látod, foglalkoznak, idézést már küldtek.
Olyan hülye csak nem lehet hogy oylanra alapozza a feljelentést amit később nem tud igazolni
mert bármivel is vádol ő engem elsőkörben neki kell igazolnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!