Ha eltűnök a szüleim elől és bejelentenek, akkor keres a rendőrség?
És ha bemegyek egy másik városba a rendőrősre (mondjuk 150km-rel arrébb a jelenlegi lakhelyemtől) hogy ne keressenek, akkor nem fognak tovább keresni? És nem adhatják ki a tartózkodási helyemet?
Nagykorú vagyok.
# 4/4 Időpont ma 06:58
Is-is barátom. Vagy szerinted csak azért, mert nagykorú, már nem is kereshetik, mint eltűnt személy? :-D Még a közlekedési adatbázisok sincsenek rendesen összekötve a rendőrségen, nem majd az, hogy én besétálok valahova, és kérem, hogy ne keressenek. Gyakorlatról beszélek és tapasztalatról, nem a szép elméletről, ami nincs.
#5: szóval ha egyértelmű, hogy valaki nem lett bűncselekmény áldozata, akkor is inkább keres valakit a rendőrség, mint hogy valódi bűncselekményekkel foglalkozzanak. Rendben.
És nem vagyok a barátod.
# 6/6 Időpont ma 13:29
*sóhaj* Ha elolvastad volna rendesen a hozzászólásom, amit láthatóan nem tettél, akkor egyértelműen leírtam, hogy a szülei rendőrkörzete nem feltétlenül fog tudni a 150KM-el arrébbi közetben tett bejelentéséről. Akkor sem, ha ott térdenállva könyörög, hogy az adott rendőrörsre szóljanak le. Nem tudom hány éves vagy, de üdvözöllek a kis magyar valóságunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!