Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nincs a rendőröknél...

Miért nincs a rendőröknél évente fizikai felülvizsgálat?

Figyelt kérdés

Vagy ha van, hogy lehetségesek az ilyenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyszerűen képtelenség, hogy az ilyen rendőrök átmenjenek egy olyan erősségű teszten, mint a felvételi fizikai teszt.

2016. nov. 5. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A felvételi "teszt" fizikai alkalmassági vizsgálat, és 29 éves életkorig kell az abban előírtakat teljesíteni.

Az évenként végzett erőnléti felmérés már szól beosztásokra és életkorokra felbontva. Értelemszerűen teljesen más várható el egy felszámolóegység (kommandósok) tagjától, mint egy közlekedési helyszínelőtől. Az sem mindegy, hogy az a rendőr 27 éves, vagy 47, és férfi vagy pedig nő. Az ötven éven felülieknek már nem kötelező részt venni az évenkénti fizikai erőfelmérésen.

2016. nov. 5. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó képen levő rendőr főtiszti rendfokozatot visel, pont nem látom, hány csillag van rajta. Neki bizonyára nem az utcai járőrözés, intézkedés a napi munkája. Íróasztal mögött ülve meg könnyen jönnek a kilók. De a beosztottainak nem mutat jó példát ezzel.
2016. nov. 6. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen erősségű teszten? Most bátortalanul (ha felnyomják miattad a követelményeket megtalállak :D), de én 3 számból összehoztam majdnem a minimum pontszámot (5 pont híján, mert 25 pont a max egy feladatnál), pedig nem vagyok jó kondiban, ha kikelek az ágyból izomlázam van néha hétvégén. :D Szal nagyon kemény a fizikai, mondhatom, és az I. kategóriában vagyok
2016. nov. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!