Miért nem jött még felülvizsgálat?
FHT-t kapok az önkormányzatttól. Tavasly augusztsban volt a segélyem utoljára felülvizsgálva akkor megkaptam egy újabb évre. Novembertől 4.5 hónapon keresztül szüneteltetve volt mert tanfolyamon voltam illetve márciusban volt volt 4 dolgozott napom. Most október vége van de még nem jött felülvizsgálat, de a pénzt kaptam. Mi lehet a baj? miért nem kaptam pappírt eddig? nem akarok majd visszafelel vizetni ne adj isten, vagy azt sem hogy megvonják?
köszi
nem vonják meg, nagy csúszásban vannak, szal ne aggódj. egyébként ennek csak örülj, mert most a választások közeledtével visszavesznek sztem a nagy "mindenki álrokkant"-féle náci retorziós eljárásaikból, úgyh én legalábbis úgy látom, hogy most azért enyhébben bírálnak el mindent mint mondjuk 2010-11-ben, amikor indult a hadjárat, hogy márpedig mindenkit ki kell szórni a rendszerből.
Olyan előfordulhat, hogy ha csúszik minden, és utána számodra kedvezőtlenül állapítanak meg valamit, akkor elvileg kérhetik a jogosultsági időn túl kapott pénz visszafizetését, de erre is kis esélyt látok.
bocsi a késői válaszért
köszönöm szépen hogy írtál.
megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!