Ti hagytátok volna, hogy a rendőr nyugtassa meg az öcséteket?
Egy focimeccsről jöttünk haza, és nekem el kellett menni pisilni, az öcsémet meg odaállítottam a kijárat mellé a kerítéshez, hogy ott várjon. Közbe meg nem messze összebalhéztak páran, de a rendőrök szét is választották őket. Viszont az öcsém annyira megijedt, hogy elkezdett sírni. Arra értem vissza, hogy sír, és egy fiatalabb forma rendőr nyugtadgatja. Én meg rögtön közéjük álltam, hogy majd ÉN megvigasztalom, hát azért mégis mit képzel, nem az ő öccse, vagy gyereke. Különben is még a hangyától is fél, nem is értem hogy képzelte, hogy csak úgy odament hozzá, valószínűleg attól még csak jobban megijedt. És akkor még ő akart kioktatni engem, hogy máskor ne hagyjam magára az öcsémet, milyen nővér az ilyen, bármi történhetett volna vele, stb. Na és akkor ott fogtam az öcsém kezét, és szépen otthagytam. Hát azért ami sok, az sok.
Más mit szólt volna, ha egy idegen megy oda, és nyugtatja meg az öccsét/gyerekét? Vagy igaza volt, és tényleg felelőtlen nővér vagyok?
Én 20 éves vagyok, öcsém 11.
Komoylan, haver, te egy klinikai eset vagy! :D
Még csoda, hogy nem mondtad a rendőrnek, hogy "Húzz az @nyädba, ne nyúlj az öcsémhez!"
Apuci, anyuci erre nevelt téged?
Inkább megköszönhetted volna a rendőrnek, hogy vigasztalgatta, nyugtatgatta!
Elvileg azért vannak a rendőrök, hogy ártatlan civilek védelmébe álljanak!
Gyakorlatilag ez sajnos nem mindig igaz!
Úgy bírom hogy sokan megtudják mondani,hogy a rendőröknek mit kellene csinálniuk.De ha valami jót próbálnak csinálni,akkor az a baj.Le merem fogadni,ha az öcséd,csak ott sírt volna és pár méterre lett volna tőle egy rendőr és nem megy oda hozzá,akkor meg az lett volna a baj."Szemét rendőrök,semmit sem csinálnak".
Örülhettél volna,hogy ott volt vele valaki.Mi van ha a balhé tovább folytatódik és az öcsédnek baja esik?Azt hogy magyarázod el?Mert elvileg te vagy a felnőtt,akire rá volt bízva.Legalább az a rendőr ott volt vele,amikor TE nem.
"Legalább az a rendőr ott volt vele,amikor TE nem."
Igen, és talán pont ez volt a baj. Rájöttem lehet nem is a rendőrre haragudtam, hanem inkább magamra, csak őt könnyebb volt hibáztatni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!