Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ti hagytátok volna, hogy a...

Ti hagytátok volna, hogy a rendőr nyugtassa meg az öcséteket?

Figyelt kérdés

Egy focimeccsről jöttünk haza, és nekem el kellett menni pisilni, az öcsémet meg odaállítottam a kijárat mellé a kerítéshez, hogy ott várjon. Közbe meg nem messze összebalhéztak páran, de a rendőrök szét is választották őket. Viszont az öcsém annyira megijedt, hogy elkezdett sírni. Arra értem vissza, hogy sír, és egy fiatalabb forma rendőr nyugtadgatja. Én meg rögtön közéjük álltam, hogy majd ÉN megvigasztalom, hát azért mégis mit képzel, nem az ő öccse, vagy gyereke. Különben is még a hangyától is fél, nem is értem hogy képzelte, hogy csak úgy odament hozzá, valószínűleg attól még csak jobban megijedt. És akkor még ő akart kioktatni engem, hogy máskor ne hagyjam magára az öcsémet, milyen nővér az ilyen, bármi történhetett volna vele, stb. Na és akkor ott fogtam az öcsém kezét, és szépen otthagytam. Hát azért ami sok, az sok.

Más mit szólt volna, ha egy idegen megy oda, és nyugtatja meg az öccsét/gyerekét? Vagy igaza volt, és tényleg felelőtlen nővér vagyok?

Én 20 éves vagyok, öcsém 11.

2016. máj. 8. 18:52
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem meg nem :/

Sajnallak kerdezo, de tudod vannak akik mindent jobban tudnak, azert kivancsi lennek az itt valaszolok eletere.

A kedvetekert megkerdezem a rendor ismeroseim, hogy mit gondolnak errol;)

2016. máj. 8. 20:03
 22/52 anonim ***** válasza:
92%

Ha a családodban így nevelitek az öcsédet, csak azt a meggyőződést ültetitek el benne, hogy az nagyon rossz dolog, és rettegni kell tőle, ha csak kedvesen szól hozzá egy idegen. Így aztán az életben nem fog megbízni senkiben, és mindenkitől tartani fog, azoktól is, akik teljesen jóindulatúan fordulnak hozzá.

Valószínűleg eleve ettől a bánásmódtól lett eddig is olyan, hogy kiborul attól, ha valami szokatlant lát. Gondolkodj el ezen.

2016. máj. 8. 20:03
 23/52 anonim ***** válasza:
92%

Áruld el, hogy a rendőrnek honnan kellett volna tudnia, hogy az öcséd nem egyedül van, ott a nővére, csak éppen elbújt egy bokorba pisilni???

Ő csak egy kisgyereket látott egyedül, aki sír. Nyilván azt gondolta, hogy valami gond van, vagy elveszett.

Azt meg csak te tudhatod, hogy te miért reagáltál ilyen agresszíven. De ez nem normális, az biztos.

2016. máj. 8. 20:10
 24/52 A kérdező kommentje:
Azért reagáltam olyan "agresszíven", mert mit képzel, hogy csak úgy odamegy az öcsémhez? Én is meg tudom vigasztalni, sőt, én tudom, hogy kell, a rendőr is hiába kérdezte, még válaszolni se mert...
2016. máj. 8. 20:18
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező de erre a részre is reagálj

"Áruld el, hogy a rendőrnek honnan kellett volna tudnia, hogy az öcséd nem egyedül van, ott a nővére, csak éppen elbújt egy bokorba pisilni??? "

Mert erre én is kíváncsi lennék,honnan kellett volna ezt tudnia?

2016. máj. 8. 20:30
 26/52 A kérdező kommentje:
Hát onnan, hogy gondolhatja, hogy egy 11 éves gyerek nem egyedül megy egy meccsre.
2016. máj. 8. 20:40
 27/52 anonim válasza:
93%

Megpróbált kedvesen segíteni? Fúúúúúúj! Hova fajul a világ...

Elég selejtes egy család lehettek :DD

2016. máj. 8. 20:41
 28/52 anonim válasza:
100%
"Gondolhatja, hogy egyedül nem megy meccsre"... Gondolhatja... De gondolhatja azt is, hogy elveszett, elsodorta a tömeg, bármi. Milyen ésszel gondolkozol te?? Mi az, hogy milyen jogon megy oda hozzá?? Mert látta hogy sír, tehát valami baja van! Csak segíteni akart, te agyament!
2016. máj. 8. 20:48
 29/52 anonim ***** válasza:
49%
Te meg egy retkes pecses ;)
2016. máj. 8. 20:48
 30/52 anonim ***** válasza:
35%
oh meg egy pecses
2016. máj. 8. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!