Rendőr pasival járnátok? Csajok, nektek bejönnek?
Ismerkedek (na jó, inkább már kavarunk) egy rendőr sráccal. Idősebb nálam (24 éves) és nagyon nagyon bejön külsőre, tök jól kijövünk, és az ágyban is nagyon jó vele. Szóval minden oké, de valamiért visszatart a szakmája. Tudom, hogy veszélyes meló, meg én igénylem a törődést, és fordult már elő, hogy akkor hívták be, mikor épp együtt voltunk, az azért kicsit rossz volt...
Ti mit gondoltok erről az egészről, meg úgy a rendőrösdiről? Ti összejönnétek rendőr pasival? Tényleg nagyon bejön, de vannak félelmeim.
18 vagyok
Nekem rendőr, katona... Ahhh! Nekem valami ilyen pasi kell
Szeretem biztonságba érezni magam. Tudom, hogy ha az utcán sétálok a párommal akkor biztonságba vagyok de ha tudom, hogy a párom rendőr vagy katona azért akkor méginkább biztonságba lennék. Szerintem a legtöbb nő így van vele (de szólj ha tévedek)
IQ nulla, nagypofájú rendőrök? Hát igen a nők álma :D
Mifelénk olyan szinten hülyék a rendőrök, csodálkozom, hogy szabadon járkálhatnak, nem hogy engem védjenek :D veszélyes a szakmája? pff :D ez nem amerika, asztalosnak lenni veszélyesebb, gáz ha ez alapján választotok párt, főleg, hogy tudni illik rendőrnek se állóképesség, se ész nem kell, a szomszédunk 2es érettségivel és idegbetegséggel rendelkezik, mellé rugnék össze esne, de rendőr lehetett belőle, csodásan ki van ez találva.
#2, attól hogy felétek ilyenek, az nem azt jelenti hogy az összesre ez igaz.
Nem ismered, ne ítéld meg a szakmája alapján. Nem minden rendőr buta, puhány, meg tudomisén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!