Lányok! Nektek bejönnek az ilyen típusú srácok, járnátok velem?
24 éves,van állandó munkahelye,saját albérletben él.
Ismerkedés terén,eléggé válogatós,mert megteheti.
Jóképű,de nem egoista,csak van egy egészségen önkritikája,ad magára,és a megjelenéséra,de nem beképzelt.
Rendszeresen sportol,hobbi szinten úszik,biciklizik,és fut,ez persze meg is látszik rajta.....szereti a jó nőket,de ha van kiért,akár a hűségre is képes....viszont eddig még nem talált hozzá való lányt,csak próbálkozási voltak,keresi az igazit....szeret bulizni,partyzni...
ma 22:08 :D
Miért?
És azok a nők,akik ezt írják az oldalon: "nem vagyok beképzelt,de nagyon szexi nőnek tartom magam....."
rengeteg ilyet olvasni,ezekhez képest sztem nem voltam egoista......
ma 22:09
miért?
akiért nem érdemes hűségesnek lenni,azért mi a jó,ketchupos rohadt sült krumpliért kéne....?
A leírásodból következtetve, valószínűleg te egy ilyen diszkókban vonagló, tök átlagos, kissé az átlagnál nagyobb egójú, öléggé felszínes fiatalember lehetsz, akinek a hűség egy párkapcsolatban úgymond "extra". Érdekes módon belső tulajdonságokat nem igazán írtál ( a nem egoista, és az egészséges önkritikán kívül) , pedig egy kapcsolat sokkal inkább a belsőn múlik, mint a külsőn, ebből kifolyólag valszeg te is . (Ugyanis egy szépfiúval, ha nincs benne semmi, ami mellette tartana, maximum kefélek egyet, másra nem fog kelleni...)
Szóval bocs, nem. 23L
Egy határozott NEM kérdésedre a válasz!
Egyértelműen lejön, hogy el vagy szállva magadtól! Az egész kérdés egy kis önfényezésről szól, semmi másról :) Akadnak hibáid is?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!