Ezt tényleg megteheti?
Csúnyán összevesztem egy emberrel, aki rendőr. Megfenyegetett, hogy elintézi, hogy börtönbe kerüljek, ugyanis egy év felfüggesztettem van, és higgyem el, ha akarná el tudná intézni, ahogy anno azt is elintézte, hogy csak felfüggesztettet kaptam (amit a mai napig hallgatok tőle, és amiért életem végéig hálásnak kéne lennem neki, ő szerinte...)
Ilyet tényleg tehet? Tényleg elintézheti, hogy börtönbe kerüljek, hiába nem csináltam semmit, vagy csak mérgében mondta, hogy megíjesszen?
L/20
"hogy a viharban van 20 éves lányként felfüggesztetted?"
Rendőrgyilkosságért kapta 19 éves korában.
Hatalommal való visszaélés... ez sajna az..
Írd le a teljes problémát és azt is, hogy miért van neked 20 évesen felfüggesztetted. Összefügg e a két dolgoz, arra vagyunk kíváncsiak.
Hát anyukám igen megoldhatja hogy a felfüggesztettedből legyen egy kis letöltendő.
Nem azért mert ő a Jani ott a rendőrségen hanem elég egy két szó egy olyan ismerősnek akinek akkor szólt amikor csak felfüggesztettet kaptál. Említetted hogy a felfüggesztést ő intézte. Na ugyanúgy elintézheti a rabruhát is.
Én logikám szerint. Húzd meg magad és ne ugass neki vissza. csináld amit mondd. Amíg letelik a függesztés persze. Te kis enyves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!