Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki téríti meg az okozott károkat?

Ki téríti meg az okozott károkat?

Figyelt kérdés
tavaly januárjában házkutatás volt nálunk, a rendőrök elég agresszívan csinálták és egy csomó mindent összetörtek,( ágyak, szekrények, horgászbotok, stb. Pénteken kaptam meg a megszüntető határozatot az ügyről, lezárták az ellenem való nyomozást mert aki elkövette srác az beismert mindent és engem csak azért kevert bele mert haragudott rám. Egy csomó mindent lefoglaltak de nagy részét már visszakaptuk, igaz azokban is kár keletkezett. Mikor kapjuk vissza a maradék dolgokat? Na és kihez kell fordulni abban, hogy megtérítsék a káromat?

2016. márc. 13. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valóban igaz volna a kérdésed akkor a határozatban ott lenne a panaszjog helye és ez nem lenne kérdés
2016. márc. 14. 10:44
 2/3 A kérdező kommentje:
semmilyen papíron nem szerepel, hogy a rendőrök milyen károkat okoztak és ezért nem tudom, hogy hova kell fordulni
2016. márc. 25. 08:25
 3/3 anonim válasza:
keress egy jogorvoslatokkal foglalkozó ügyvédi irodát
2016. ápr. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!