Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen visszafordíthatatlan...

Milyen visszafordíthatatlan károkat okozott Gyurcsány Ferenc?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 11:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%

Beleolvadt a sok hígagyú nyugger elméjébe, és nem tudnak másra x-elni. Olyan mint ez egy drog.

Most akkor jöhet orbán:

Aki felsorolja azt az egy oldalra ki nem férő listát, annak megy a zöld pacsi. Én lusta vagyok.

2014. jún. 27. 11:54
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
2/3-hoz segítette orbánt. Igen kisbetűvel, mint nemecsek.
2014. jún. 27. 12:00
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
nagyban elosegitette hogy orbannak 2/3ada legyen.
2014. jún. 27. 12:04
 4/23 anonim ***** válasza:
23%
Gyurcsány az egyetlen becsületes politikus.
2014. jún. 27. 12:06
 5/23 A kérdező kommentje:

"Megnövelte a Holokauszt kárpótlásokat"

Forrás? És ha igen, az miért visszafordíthatatlan, és főleg, miért kár (ha nem olyan drasztikus összegről van szó, aminek más helyről történő elvonása károkat okozna. De valószínű, hogy nem, mivel azóta is erről beszélnének Gyurcsánnyal kapcsolatban)

2014. jún. 27. 12:34
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Neki köszönhetjük Viktorunkat.
2014. jún. 27. 12:58
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
Igazából semmit olyat, amilyent a többi politikus ne csinált volna. Csak a Fidesz média-propagandájának ez volt a feladata, hogy verje a fejekbe, hogy emuttnyócév, és megint meglesz a 2/3. Meg is lett. Jó csapat.
2014. jún. 27. 13:04
 8/23 anonim ***** válasza:
51%
50-ről 80% ra sikerült növelni az állam adóságot persze ebben Meggyesi is benne volt.
2014. jún. 27. 14:36
 9/23 anonim ***** válasza:
35%
Kilövette több ember szemét.Ez szerintem eléggé visszafordíthatatlan.
2014. jún. 27. 21:18
 10/23 A kérdező kommentje:

No, nem Gyurcsány Ferencet akarom védeni, nem erről szól a kérdés, csak konkretizálni szeretném a problémákat a tisztán látás érdekében.

Így kénytelen vagyok kritikus lenni.

"50-ről 80% ra sikerült növelni az állam adóságot persze ebben Meggyesi is benne volt."

Ezt megpróbálhatnád kicsit jobban leírni, mert így nekem nem igazán érhető, hogy most végül mi emelkedett. Mivel a százalék egy arányt fejez ki, amihez még két komponens kell. Te viszont csak egyről beszéltél, így egyáltalán nem tudom értelmezni. Nem tudom, hogy csak véletlenül-e. De nyilván ha az államadósság aránya növekedett, akkor az valamihez képest növekedett. És ez nem volt benne a válaszban. És nem, nem mindegy, hogy az államadósság aránya mihez képest növekedett.

2014. jún. 28. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!