A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?
Figyelt kérdés
Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.
Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...
L
2016. febr. 22. 19:03
31/34 A kérdező kommentje:
Oké! Jó! Ha legközelebb találkozok rendőrökkel, legyek bárhol. esküszöm így teszek, kedvesen köszönök, és megkérdezem milyen napjuk volt. ;) Majd meglátjuk... ;)
2016. febr. 23. 19:10
32/34 anonim válasza:
Ez sz.ar poén volt. Ráadásul milyen legyen egy rendőr ?! Tekintélyt kell tanusítania, mivel szolgálatban van, egyenruhában. Civilben nyilván mások lehetnek, de attól még nem fognak ezen az éppen hülye poénodon derülni. Amúgy milyen tré már amikor egy lány jár kocsmába...
33/34 A kérdező kommentje:
Miért, hova mennénk iszogatni, könyvtárba? (oda lehet be sem engednének minket.. :D)
2016. febr. 23. 19:16
34/34 anonim válasza:
Én kívánok neked néhány triviálisan nőket lenéző viccet. Biztos örülnél neki, ha egész nap ilyeneket kéne hallgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!