A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?
Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.
Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...
L
Mert már ezeréves, szakállas, ócska szöveg.
Gondolom te is repdesnél az örömtől, ha valahová bemennél, mindenki rád nézne és azt mondaná valaki hirtelen a nagy csöndbe, hogy "sunáznám". Aztán mindenki röhögne egy jót, te meg baromira élveznéd nyilván, esetleg viccből még valaki rá is vághatna egyet a fenekedre.
Nem a rendőrök karót nyeltek, hanem te vagy röhejes, pedig viccesnek hiszed magad.
Nem karót nyeltek, csak neked ez egy egyszeri kiváló szereplési lehetőség volt, amikor megvillanthattad a briliáns humorodat, és amire nagymama korodban is büszkén gondolhatsz vissza - ők pedig évek óta naponta több tucatnyi hozzád hasonló szánalmas agyhalott "poénjait" kénytelen elviselni.
Spadeseven
Igazad van. Kíváncsi vagyok, hogy ha a kérdezőt beviszi a mentő egy baleset miatt a kórházba, ott is ilyen poénosan szólna oda, amikor megjelenik egy orvos, hogy:"Na, eddig volt esélyem élve megúszni!".
70-es IQ alatt valahogy hatványozottan nő a kényszer, hogy valaki egy rendőrnek beszólva váljon "sztárrá", még akkor is, ha a rendőr hozzá sem szól, nem is vele szemben intézkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!