Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért ilyen karót...

A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?

Figyelt kérdés

Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.

Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...

L

2016. febr. 22. 19:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%
Pedig értik, csak nem szeretik.
2016. febr. 22. 19:10
 2/34 anonim ***** válasza:
98%
Nem örülnek neki, hogy dolgozniuk kell, ők is szivesebben üldögélnének a kocsmában.
2016. febr. 22. 19:14
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Őrült nagy poén, ráadásul gondolom életükben először hallották.
2016. febr. 22. 19:19
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert nem vagyok rendőr, de neked mennyire lenne jó, ha idegen emberek egész munkaidő alatt beszólogatnának, miközben te 8 vagy 12 órában dolgozol?
2016. febr. 22. 19:23
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert már ezeréves, szakállas, ócska szöveg.

Gondolom te is repdesnél az örömtől, ha valahová bemennél, mindenki rád nézne és azt mondaná valaki hirtelen a nagy csöndbe, hogy "sunáznám". Aztán mindenki röhögne egy jót, te meg baromira élveznéd nyilván, esetleg viccből még valaki rá is vághatna egyet a fenekedre.

2016. febr. 22. 19:30
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja én sem értem. Holnap ki is próbálom más melósokkal ugyanezt. Mondjuk ha a boltban lassan halad a sor, mikor rámkerül poénból megkérdem a pénztárost: "Mivan haver? Ilyen sokáig tar pár számot összeadni?" Ő biztos nem olyan karótnyelt, sőt még értékelni is fogja. :D
2016. febr. 22. 19:31
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rendőrök karót nyeltek, hanem te vagy röhejes, pedig viccesnek hiszed magad.

Nem karót nyeltek, csak neked ez egy egyszeri kiváló szereplési lehetőség volt, amikor megvillanthattad a briliáns humorodat, és amire nagymama korodban is büszkén gondolhatsz vissza - ők pedig évek óta naponta több tucatnyi hozzád hasonló szánalmas agyhalott "poénjait" kénytelen elviselni.

2016. febr. 22. 19:37
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Spadeseven

Igazad van. Kíváncsi vagyok, hogy ha a kérdezőt beviszi a mentő egy baleset miatt a kórházba, ott is ilyen poénosan szólna oda, amikor megjelenik egy orvos, hogy:"Na, eddig volt esélyem élve megúszni!".

70-es IQ alatt valahogy hatványozottan nő a kényszer, hogy valaki egy rendőrnek beszólva váljon "sztárrá", még akkor is, ha a rendőr hozzá sem szól, nem is vele szemben intézkedik.

2016. febr. 22. 19:41
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden normális így reagálna egy hasonló megnyilvánulásra.
2016. febr. 22. 19:41
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos bizalomgerjesztő voltál nőként, kocsmában tök gané poénnal
2016. febr. 22. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!