A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?
Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.
Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...
L
Nem, akkor most azt a kérdést olvashatnád, hogy miért szidja mindenki a rendőröket, hisz ma megmutatták, hogy ők is csak emberből vannak, és tudnak kedvesek lenni..? :)
Már ez a kék ruha is eleve rossz szerintem, a kék az egy hideg, rideg szín, tudat alatt az ember a rossz dolgokat kapcsolja hozzá, és akkor persze, hogy mindenki előítéletes velük. :(
Mit nem értesz ezen, Kérdező?
Rendőr szolgálatban nem iszik, nem viccel, és nem ért viccet.
Nem biztos, hogy karót nyeltek, lehet, hogy mást értenek humor alatt.
Tudod, amikor a századik embertől hallják a "mindenki rendőrnek születik..." "poént", nem biztos, hogy ugyanúgy értékelik.
De ez nem jelenti, hogy nincs humorérzékük. Sőt! Rendőr is képes azt mondani, mondjuk saját magának, ha valamit elront, hogy "hülye rendőr".
De a humornak is megvan a helye és ideje. Bár személy szerint én sem biztos, hogy humornak vettem volna egy ilyen beszólást, inkább gúnyolódásnak.
Szerintem! :)
"De nem értitek mit akarok én ezzel mondani, most nem bántani akartam őket."
Benyomsz egy ilyen tapló, rosszindulatú, egyértelműen a rendőrséget lejárató beszólást, mi ez a nem "bántás"?
"Egyszer olyan szívesen találkoznék jófej rendőrökkel, akik értik a poént"
Miért, hogy azoknak is beszólj? Ha valakire rosszindulatú megjegyzéseket teszel akkor ne várd már hogy a nyakadba borul.
"Mennyivel jobb, ha az embernek mosolyogva köszönnek, és jobb kedvük lesz, már attól is, ha meglátják őt."
Most nem azért mondom, de ha az ember jó kedvet akar, akkor bohócokat fog hívni, nem rendőrt...
"Nekem van egy munkatársam, aki minden reggel úgy köszön, hogy "szép jó reggelt a gyönyörű hölgyeknek!"
Nem tudom feltűnt e de más egy munkahely és más egy kocsma (főleg amiben ilyen buta p..csák ülnek). Most hogy kéne oda belépni egy rendőrnek, felkonferálják magukat hogy "Hellósziaszevasz Kovács őrmesterrrrr vagyok"?
"ahelyett hogy olyan arcot vágtak, mintha trágyát dugtak volna az orruk alá, még vissza is köszöntem volna, hogy szép napot a biztosuraknak!"
Szerencsére megelőzted őket és te mutatkoztál be nekik a magad tapló módján...
"De ha nem úgy léptek volna be, mint a dementorok, akik elszívják az életkedvet az embertől, akkor nem is mondtam volna ezt, sőt, akkor még lehet azt mondtam volna, hogy na, végre, kezdődhet a buli.... :))"
Te most komolyan ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod? :D
"Nekem van egy munkatársam, aki minden reggel úgy köszön, hogy "szép jó reggelt a gyönyörű hölgyeknek!", na ha a rendőrök is hasonlóan köszöntek volna"
Esküt tettek, nem hazudhatnak. :D
Amúgy a tekintély miatt is van ez. Pont a hozzád hasonlók lennének azok akik először elszemtelenednének velük, ha nem ilyenek lennének. Ezt a beszólásodat meg egyértelmű szemtelenségnek fogták fel.
"Ha valakire rosszindulatú megjegyzéseket teszel akkor ne várd már hogy a nyakadba borul. "
Nem rosszindulatból mondtam, hányszor kell még elmondanom? Nem kéne mindent így magukra venniük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!