A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?
Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.
Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...
L
"# 11/12 Időpont ma 20:05"
Azért van az ostobaságnak egy olyan szintje, amit elég egyértelműen lehet megítélni.
Majd lassan jön a kérdező fals nickeken, meg néhány hozzá hasonló kocsmai asztaltársa, és ők majd picit "árnyalják" a képet, de ez a kérdés valóban nagy öngól!
:-)
Ne várd a rendőröktől ezt, ha mindenhol szidják őket.
Minimum gúnyolódásnak vették, még ha nem is volt az.
"Érthető már, mit akarok mondani?"
Nem.
Ők nem hozzád mentek, hanem egy kocsmába a pultoshoz.
Erre egy "ismeretlen pics@" kapásból beszól nekik, mert marha viccesnek hiszi magát. És aznap lehet hogy az volt a kb. 20-dik "jópofaság" amit el kellett viselniük.
Ha úgy köszöntek volna belépve, ahogy a kollégád szokott, akkor most azt a kérdést olvashatnánk, hogy milyen alapon jópofiznak és bizalmaskodnak a rendőrök ismeretlen emberekkel.
Tényleg nem vagy képes különbséget tenni a két szituáció ( ismeretlen emberek közé belépő hivatalos személyek és a kollégáival naponta találkozó, egész munkanapokat együtt töltő munkatárs viselkedése) között?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!