Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért ilyen karót...

A rendőrök miért ilyen karót nyeltek, miért nem értik a poént?

Figyelt kérdés

Egy ilyen nagy autóból, vagy kisbuszból, nem tudom minek nevezik azt, kiszállt két rendőr, és bejöttek a kocsmába, ilyen kék sapkába voltak (nem ittak, a pultostól akartak valamit, aztán mentek is). Ugye mindenki odanézett, mikor beléptek, és én megjegyeztem, kicsit viccesen, úgy, hogy ők is meghallották, hogy na, vége a bulinak.... A másik asztalnál nevettek, de ezek ketten meg összeszűkült szemekkel néztek rám, mintha azt mondtam volna, hogy gyilkosságra készülök. Aztán váltottak pár szót a pultossal, majd mikor mentek ki, még egyszer odapillantottak az asztalunkhoz, ilyen tök faarccal.

Nem értem, miért kell minden rendőrnek ilyen merevnek lennie? Igazán lazíthatnának néha kicsit, nekik is jobb lenne...

L

2016. febr. 22. 19:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, eddig senki nem pártolta a kérdezőt:-)
2016. febr. 22. 20:05
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod :D Fiatal legjobb esetben is 18 körüli gyászhuszár brigád az olcsó vadász mögül kilesve méregeti a rendőröket, majd az egyik punk leány benyög valami okosat... :D
2016. febr. 22. 20:14
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó nő lettél volna még nevettek is volna talán.
2016. febr. 22. 20:20
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

"# 11/12 Időpont ma 20:05"

Azért van az ostobaságnak egy olyan szintje, amit elég egyértelműen lehet megítélni.

Majd lassan jön a kérdező fals nickeken, meg néhány hozzá hasonló kocsmai asztaltársa, és ők majd picit "árnyalják" a képet, de ez a kérdés valóban nagy öngól!

:-)

2016. febr. 22. 20:21
 15/34 A kérdező kommentje:
De nem értitek mit akarok én ezzel mondani, most nem bántani akartam őket. Csak egyszerűen nem értem, hogy lehet így élni, mintha állandóan citromba haraptak volna? Miért nem lehet kicsit elengedni magukat? Egyszer olyan szívesen találkoznék jófej rendőrökkel, akik értik a poént, az ember nagyobb bizalommal is fordulna feléjük, mint az ilyen besavanyodott, faarcú társaikhoz. Hát most jó az nekik, ha bemennek valahova, és megfagy körülöttük a levegő?? Én megőrülnék, ha ilyen kisugárzásom lenne, és ezt váltanám ki az emberekből. Mennyivel jobb, ha az embernek mosolyogva köszönnek, és jobb kedvük lesz, már attól is, ha meglátják őt. Nekem van egy munkatársam, aki minden reggel úgy köszön, hogy "szép jó reggelt a gyönyörű hölgyeknek!", na ha a rendőrök is hasonlóan köszöntek volna, ahelyett hogy olyan arcot vágtak, mintha trágyát dugtak volna az orruk alá, még vissza is köszöntem volna, hogy szép napot a biztosuraknak! :)) Érthető már, mit akarok mondani?
2016. febr. 22. 20:48
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne várd a rendőröktől ezt, ha mindenhol szidják őket.

Minimum gúnyolódásnak vették, még ha nem is volt az.

2016. febr. 22. 20:55
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg az,hogy ez nem olyan munka ahol 8 és 12 óra után szükségük van valakinek a gúnyolódós viccére.
2016. febr. 22. 20:59
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"Érthető már, mit akarok mondani?"

Nem.

Ők nem hozzád mentek, hanem egy kocsmába a pultoshoz.

Erre egy "ismeretlen pics@" kapásból beszól nekik, mert marha viccesnek hiszi magát. És aznap lehet hogy az volt a kb. 20-dik "jópofaság" amit el kellett viselniük.

Ha úgy köszöntek volna belépve, ahogy a kollégád szokott, akkor most azt a kérdést olvashatnánk, hogy milyen alapon jópofiznak és bizalmaskodnak a rendőrök ismeretlen emberekkel.

Tényleg nem vagy képes különbséget tenni a két szituáció ( ismeretlen emberek közé belépő hivatalos személyek és a kollégáival naponta találkozó, egész munkanapokat együtt töltő munkatárs viselkedése) között?!

2016. febr. 22. 21:03
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy hogy te viccelődni akartál,hogy lazuljanak el vagy valami.Elég sértegetést kapnak ők másoktól.Plusz meg jó hogy megfagy körülöttük a levegő,mert így egy kis tekintélyt mutatnak,lásd:bejön két egyenruhás,az emberek le se szarják őket nevetnek,káromkodnak,kiabálnak,isznak.A másik verzió meg bejön két rendőr,hirtelen mindenki elhallgat,még ha egy pillanatra is de mindenkiben megfagy a szar és mindenki angyal lesz.Melyik a jobb?Mikor keltenek nagyobb biztonságot?
2016. febr. 22. 21:04
 20/34 A kérdező kommentje:
De ha nem úgy léptek volna be, mint a dementorok, akik elszívják az életkedvet az embertől, akkor nem is mondtam volna ezt, sőt, akkor még lehet azt mondtam volna, hogy na, végre, kezdődhet a buli.... :))
2016. febr. 22. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!