Ha 17 évesen lefújom az iskola előtt rámtámadó osztálytársamat gázsprayvel önvédelemből, lehet valami következménye?
Kimehettek legálisan suliidőben iskolán kívülre? Bevihetsz iskolába gázspray-t? (gondolom rohadtul nem). Elvileg nem csinálhatod.
Gyakorlatilag semmi következménye nem lesz. Ebben az országban tömegével lehet nyugdíjasokat erőszakolni, cserébe meg kapni 3 év (esetleg) letöltendőt, akkor ezért mit várnál?
Köszi 4es.
Sajnos ez egy ilyen hely... ha megvéded magad is téged marasztalnak el.:(
Fújd le nyugodtan! A tanárok szava meg sz*rt sem jelent. Jogod van megvédeni magad.
Mikor én voltam gyerek, akkor is a tanárok minden rendes diákot cseszegettek, csak azokat nem akik már ilyen félig bűnöző életet éltek.
Nem vagyok jogász, de elvileg a gázspray-t az önvédelem miatt árulják.. Szal ha illegális lenne akkor nem ajánlgatnák vagy árulnák.
Amúgy miért nem vársz a cigivel inkább suli utánig? (vagy szoksz le) Jó tudom, társaság miatt..
Másokkal is kötözködik vagy csak téged szemelt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!