Kicsapnak az iskolából, ha agyonverem osztálytársamat?
* vagy
Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írok
Az a probléma, hogy a lelki terrorizálás "rendben van", egy kiadós verés pedig hurr-durr ejnyebejnye. Pedig higgyétek el, tényleg vannak olyan emberek, akik a szép szóból nem értenek, és undorító, hogy ilyenkor a lelkileg terrorizált embernek kell intézkednie (új osztály, iskola), mert ha egy kicsit is bántod a hülyegyereket, aki egyébként megérdemelné, akkor rögtön következnek a mindenféle büntetések, fokozatok, pedig te csak szeretnél végre 1 nyugodt napot az iskolában.
Nekem is volt általános iskolában 2 osztálytársam, akik miatt a mai napig is kissé visszahúzódó vagyok, pedig mai fejjel úgy meg kellett volna verni őket, hogy a pofájukat többet ki nem nyitják.
Higgyétek el emberek, megértem a kérdezőt, mert a lelki terror egy nagyon undorító és hosszútávon sokkal rosszabb dolog, mint mondjuk egy orrbavágás, ahol néhány óra alatt meggyógyul az illető. Ha mindenáron fizikai erőszakra adod a fejed, legalább ne iskolán belül, és tényleg ne verd agyon, mert nem az a megoldás. Viszont szerintem ha gyomron/nyakonvágnád, vagy esetleg pofán, abból nem hinném, hogy egy kicsit se tanulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!