Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kicsapnak az iskolából, ha...

Kicsapnak az iskolából, ha agyonverem osztálytársamat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, ő meg 18 (bukott), és 9. óta piszkál, lenéz a gyerek... Nem tetszik neki a pofám és folyton lelkileg terrorizál, valagy lelki fájdalmat okoz... 2évig türtem a beszolásait, enyhébb tarkon csapkodásait, de eddig birtam... Jol szétakarom püfölni a fejét... 9.-be is megtettem volna csak féltem a következményektől, most is eléggé félek, hogy lecsuknak vagy kicsapnak, de idáig türtem amit művel, ez volt határ... Egy dagadt hülyegyere... Mit kaphatok, ha megverem? Mert ha csak egy figyelmeztetés vagy igazgatóit az nekem bőségesen megéri

2015. szept. 23. 15:20
 1/8 A kérdező kommentje:

* vagy

Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írok

2015. szept. 23. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Kirúghatnak, de fel is jelenthet, és akkor rendőrségi ügy lesz belőle...
2015. szept. 23. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Ha agyonvered akkor jó eséllyel bezárnak.
2015. szept. 23. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy a lelki terrorizálás "rendben van", egy kiadós verés pedig hurr-durr ejnyebejnye. Pedig higgyétek el, tényleg vannak olyan emberek, akik a szép szóból nem értenek, és undorító, hogy ilyenkor a lelkileg terrorizált embernek kell intézkednie (új osztály, iskola), mert ha egy kicsit is bántod a hülyegyereket, aki egyébként megérdemelné, akkor rögtön következnek a mindenféle büntetések, fokozatok, pedig te csak szeretnél végre 1 nyugodt napot az iskolában.

Nekem is volt általános iskolában 2 osztálytársam, akik miatt a mai napig is kissé visszahúzódó vagyok, pedig mai fejjel úgy meg kellett volna verni őket, hogy a pofájukat többet ki nem nyitják.

Higgyétek el emberek, megértem a kérdezőt, mert a lelki terror egy nagyon undorító és hosszútávon sokkal rosszabb dolog, mint mondjuk egy orrbavágás, ahol néhány óra alatt meggyógyul az illető. Ha mindenáron fizikai erőszakra adod a fejed, legalább ne iskolán belül, és tényleg ne verd agyon, mert nem az a megoldás. Viszont szerintem ha gyomron/nyakonvágnád, vagy esetleg pofán, abból nem hinném, hogy egy kicsit se tanulna.

2015. szept. 23. 15:50
 5/8 anonim válasza:
100%
Szarj bele a táskájába majd add neki oda sok szeretettel.
2015. szept. 23. 15:56
 6/8 anonim válasza:
100%
Ha agyonvered akkor valószínűleg börtönbe kerülsz de ha csak simán megvered akkor az is előfordulhat,hogy semmit. Ha iskolán kívül verded meg akkor meg még inkább semmit.
2015. szept. 24. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Iskolán kívül lepd meg. Még ha rendőrségi ügy is lenne belőle - legrosszabb esetben - az is csak egy ejnye-bejnye, mert még nem töltötted be a 18-at. Ja, önvédelemből tedd...
2015. szept. 24. 21:02
 8/8 anonim válasza:
100%
Hello jelenleg 8.as vok 8 eve birkozok versenyszeruen ha kell barkit megverek de pls ne legy olyan mint a tobbi idegbajos ha beledkot szoba visszavagsz neki szoba ha csapkod egyszer ketszer meglokod ha meg mar latod hogy meg akar verni akkor megverheted de azert maradjon egyben ha meg dagadt akkor te gyorsabb vagy nala ezt kielvezheted de fontos hogy csak onvedelembol tedd mert kiraknak a sulibol probald ne okollel csak esetleg megcsapni gyengeden megkonyokolni meg lefogni a nyakat ebbol nem lesz baj meg nem kapsz semmit meg tanulhat a gyerek esetleg ha fordulna a kocka es erosebb mint te meg jobban kijon a bunyoban akkor barmennyire is megprobal verni ne SIRJ mert akkor azt jelkepezed h elmesz bunyozni es teged ver meg l
2015. szept. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!