Szerintetek példás büntetést fog kapni az operatőrnő, aki menekülteket rúgott fel?
"aki menekületekt szálíltó magyar nőkre támad"
-Mármint embercsempészekre?
magyar nő aligha lehetett, c volt az.
Válasszuk már szét a kettőt.. az illegális határ átlépés illegális.. erre nem tudok ennél többet mondani, soha nem is fogjuk legalizálni, elvesztené az értelmét a határ.. amit európa most művel, hogy még tapsol is, az gyalázat. Az egész folyamatot közös erőkkel kéne törvényes keretek közé terelni.
Ezt csak azért irtam ,mert látom volt itt pár válasz..
A kérdésre viszont: egy embert megfenyegetni, vagy egy gyereket felrúgni semmilyen körülmények között nem tolerálható
En nem tudom, hogy ezen miert kell meg mindig porogni. Nem volt szep dolog tole, de basszus, amikor a cigany belem kot, vagy inzultal, akkor miert nem vedenek meg engem is? Mert ez kb. az a szint.
Masreszt k**va kepmutatoak az emberek. Mert jo, iteljek el, de olyanokat irni, hogy az o gyereket felkene akasztani vele egyutt, meg oljuk meg csaladostul...na ez igazan durva, meg szegyenfalt csinalni ahol szinten mindenki leirja, hogy mit tenne vele, tobb mint kiabrandito.
idéznék egy kommentet amivel egyetértek:
"szeretném megjegyezni hogy az operatőr elítélendő tettének időpontjában a rendőri szervek több esetben is testi kényszert alkalmaztak amelyek nem vezettek eredményre,tehát nem megfelelően végezték a munkájukat(konkrétan az intézkedés alá vont személyek elmenekültek.)szeretném tudni hogy ezen rendőrök tömeges csoportja ellen lefolytatnak-e vizsgálatot és milyen súlyú büntetésre számíthatnak alkalmatlanságuk miatt.szóval legyen egyforma a mérce,a riporternő sem érdemel komolyabb büntetést ha már a rendőri intézkedéssorozat kudarca sem von semmilyen eljárást maga után."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!