Milyen hátsó szándék van a mögött, hogy a menekülteket vérengző, veszélyes vadembereknek mutatják be? Miért van ez így?
Én személyes tapasztalatom alapján csak egy kupacba tömörült, szerencsétlen, lézengő embereket láttam eddig, akik menekültek voltak. Mi olyan nagy baj velük?
Persze én sem támogatom, hogy az ország kárára legyenek itt, vagy hogy egyáltalán itt legyenek, mert súlyos pénzekbe kerülnek.
Én csak azt teszem szóvá, hogy miért úgy beszélnek róluk, mintha veszélyesebbek lennének, mint bárki vagy mintha egy megvadult marhacsordáról nyilatkoznának. Vagy mintha utolsó csótányok lennének?
Mert előítéletesek. Minden muszlimra azt hiszik, hogy terrorista. Ilyen az emberi butaság.
Buta vagyok >> Jön egy ismeretlen dolog >> Félek tőle >> Gyűlölet. Kb. így lehetne leírni.
Látnak két lefejezős videót, amit iszlamisták csináltak, azt hiszik, hogy minden iszlám vallású ember ilyen.
Látnak futballhuligánokat őrjöngeni, arra azt mondják, hogy "áhhh a társadalom kis része, nem minden magyar ilyen". Ki érti ezt?
2: Lásd az első hozzászólót... Istenem bas zdmeg. Kezd nagyon elegem lenni már ebből a témából is. Hány ilyen kérdés lesz még, és hányszor járjuk körbe ugyanezt?
Akik már találkoztak velük, azok nem szeretik őket. Sokan az értelmesebbek közül sem szeretik őket, mert tudják, hogy gazdaságilag és szociálisan milyen hatással lesz egész Európára ez a méretű embertömeg...
No meg vannak azok, akik vagy buták mint a föld és azért védik őket, vagy csak simán nem találkoztak még eggyel sem. De persze én vagyok a neonáci fasiszta nyilas, mert nem akarom, hogy egy újabb réteg élősködjön a szociális hálón, ezzel velem is kicseszve.
Gondoltam megosztom:
https://www.youtube.com/watch?&v=sYMc8vySVNI
Egyébként vannak még fent érdekes videók, érdemes körbenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!