Milyen hátsó szándék van a mögött, hogy a menekülteket vérengző, veszélyes vadembereknek mutatják be? Miért van ez így?
Én személyes tapasztalatom alapján csak egy kupacba tömörült, szerencsétlen, lézengő embereket láttam eddig, akik menekültek voltak. Mi olyan nagy baj velük?
Persze én sem támogatom, hogy az ország kárára legyenek itt, vagy hogy egyáltalán itt legyenek, mert súlyos pénzekbe kerülnek.
Én csak azt teszem szóvá, hogy miért úgy beszélnek róluk, mintha veszélyesebbek lennének, mint bárki vagy mintha egy megvadult marhacsordáról nyilatkoznának. Vagy mintha utolsó csótányok lennének?
Az Egyesült Államokban 2001 szeptember 11-ét követően minden arabot vérengző, veszélyes vadembernek mutattak be. Ezért tudtak háborúkat indítani az egész arab világ ellen az amerikai társadalom jóváhagyásával. Még mi is adtunk támogatást ehhez.
Persze most már mind ártatlan bárányka, hogy a szétbarmolt arab világ elunta Amerika háborúsdiját náluk, és elindult Európába.
Konkrétan az amerikaiak még az arab diplomatáknak is testüregmotozást végeztek, mielőtt beléphettek volna az USÁ-ba. Mi meg szégyelljük magunk, hogy nem engedjük be őket ellenőrizetlenül az országba.
11-essel egyet értek!
12-es, a 39%-oddal biztos nagyon sok eszed lehet. :) Ha egy kicsit is a dologok mögé látnál, akkor te is meg mindenki feltételezhetné, hogy a sajtó csak azokat az eseteket hozza napvilágra, amit arab vagy fekete emberek követtek el, és úgy állítják be, mintha csak azok tennének ilyet. Ugyanígy elkövethet ilyet, magyar, svéd, francia, amerikai stb., mert ez nem népcsoport, hanem emberfüggő.
A menekültek között is vannak, akik tudnak kulturált ember módján viselkedni, meg olyanok is, akik nem, és sajnos az ilyennekel vannak problémák, akkor is, ha becsukjuk a szemünket. Nem érdekel másoknak a származása, a viselkedése számít. Ha kulturáltan viselkedik valaki, arra nekem sincs egy rossz szavam se, ha nem, akkor ne várja el, hogy simogassam a buksiját.
Ismertem személyesen egy menekült családból egy kislányt, de ők nem a mostani hullámmal jöttek, hanem néhány évvel ezelőtt és már tovább is álltak. Semmi baj nem volt velük, míg itt voltak, be tudtak illeszkedni, nem követelőztek.
A szomáliaiak ingyen lakhatást és még több pénz követelnek Svédországban.
https://www.youtube.com/watch?v=2IDBxPLp3i0
Orwelli Svédország:
https://www.youtube.com/watch?v=YDK6CZgscLI
Kik erőszakolják meg a svéd nőket?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!