Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Vertek már át valakit jofogason?

Vertek már át valakit jofogason?

Figyelt kérdés
5ezerbol (amiböl 1900 haztol hazig,) intezhetek rendorsegi ugyet, vagy tanuló pénz? Használt gyerekrucit vettem, de a meghirdetett alig használt, nagyon kopott, csak 2-3 szep van benne
2015. aug. 26. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csalás nem történt, mert megkaptad a megvásárolt dolgokat.

Kép és leírás alapján vásárlásnak ez a veszélye, nyeld be, vagy add el a nem hasznosítható ruhákat.

2015. aug. 27. 23:24
 12/14 Reiber Péter válasza:

Jó minőségű, nagyon részletes kép nélkül soha semmit nem veszünk.

Ha nem lenne népsport a csalás és a lehuzás ebben az országban, akkor nem lenne minden hszanáltautó kevés kilóméteres, garázsos, megkimélt, nemdohányzó, leszervizelt, sorolhatnám.

Ruhával külön vigyázni kell, rengeteg karitativ kidobásra szánt ruhával csordultig teli ruhakonténer van, élelmeseb ebemberkék onnan simán kiszedik, és már megy is a hirdetős oldalra kemény ezrekért, mese írásokkal ,hogy milyen hű, meg ha, meg saját, meg stb.

Ennél jobban csalni már csak az ékszerrel lehet, és sokszor ott is hiába futsz a pénzed után, ha nincs konkrétan kiírva ,hogy mi az áru, de még akkor is sokszor beválik az a mese, hogy ő azthitte, hogy ez ennyi meg annyi karátos, és tökjóhiszemű volt.

Kevesen tudják, hogy hivatalos boltnak tanusitványt kell adni az ékszerhez, magánszemélytől ilyesmit nem várhatsz, de ha becsap, szinte nulla esélyed van visszakapni a kicsalt pénzed.

2015. szept. 15. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

szánalmas hogy hova süllyedt az ember.

Hol van tisztesség, becsület, istenhit?

És hogy még 'civilizált' az ember..röhej

2015. dec. 15. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
ha valaki hajlandó részletesen elolvasni a jofogas.hu üzleti feltételeit, akkor pár mondat után visszaretten tőle. Én csak eladóként (hirdetőként) próbálkozom, de világosan látszik, hogy ez a Vaterát is működtető cégnek az eladókat és vevőket is a Vatera felé terelő vállalkozása, és csak erősen korlátozott mértékben ingyenes. Az általános szerződési feltételek között szerepel, hogy azt sem garantálják, hogy egyáltalán megjelenik a hirdetés. Olyan, elektronikus fordítóval készített érdeklődő levelet már én is kaptam, hogy valaki Nigériai ismerőse számára szeretné megvenni a tárgyat és még x tízezer Ft postaköltséget is utalna nekem, ha megadnám a bankszámlaszámom. A "magyar" szöveg azért volt furcsa, mert kérdőmondat akart volna lenni, csak a kérdőjel hiányzott a végéről. Kértem, hogy küldje el angolul is a levelet, amit azonnal meg is kaptam, szintén gyanúsan fordító szoftverrel elkészítve. Mikor megírtam neki, hogy csak készpénzt fogadok el, visszaírt, hogy ő meg csak bankszámlaszámra tud utalni, Érdekes módon a postaköltségként felajánlott többlet összegből kijött volna az utazási költsége.
2015. dec. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!