Nem tudom mitévő legyek? Többi lent
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok! 155 kg sajnos nagyon szegények vagyuk. a lábamba csavar van ami összefogja a két csipömet sajnos csaltam az interneten többször xboxot meg 2telefont meg aproságokat! és pártfogoialá tettek! kb 2 hete és meg eztan jönnek a feljelentések nem szeretnek börtönbe menni mitévő legyek! bekakrom fejezni!! és igaz h ha pártofogi alat vagyok akkor nem költözhetünkk el és hogy nem mehetek másik városba2015. aug. 5. 14:21
1/3 anonim válasza:
Ha ez volt az első csíntevésed, akkor megúszhatod egy jó pár év felfüggesztettel, ami azt jelenti, ha a bíróság által megszabott időintervallumon belül nem csinálsz semmit, akkor nem lesz semmi.
De ha foyltatod, akkor bizony börtön fenyegethet!
De az is lehetséges, hogy komoly pénzbírsággal súlytanak.
De legközelebb ne csinálj hülyeséget! :)
3/3 anonim válasza:
A csalás előtt nem gondolkoztál el ezen?
Az a család lehet, hogy olyan szegény mint ti, és ráadásul őket át is verték, és nem kapták meg a pénzükért az értéket.
Te mit kívánnál ellenkező esetben a csalónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!