Hogy lehet névtelenül feljelenteni drog dilereket?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 21:34
1/5 anonim válasza:
anoním segélyszólgálatnál vagy megjérdezed a rendőrörsön, hogy hol lehet ezt megtenned
3/5 anonim válasza:
Az előbbi két felhasználó már megmondta a választ!
Csak figyelmeztetlek kérdező mindjárt jönnek a kommentek hogy "mekkora vamzer vagy"!
Nyugodtam jelentsd fel nem sajnálom őket de ne lepődj meg ha a rendőrség nem éppen szigorú büntetést fog adni nekik vagy nem lép fel ellenük túlzottan!
4/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá. Köszönöm a segítséget.
Egyébként nem igazán érdekel a rendőrség, ha nem semmit nem fognak csinálni, akkor elintézem én.
Tudjátok itt már nem csak a drogokról van szó, személyes ügy.
2015. júl. 23. 11:46
5/5 Roland G. válasza:
3-asnál a pont!
Sajnos nem lépnek fel kellő mértékben ellenük.Lehet,hogy nem is érdekük,csak néhány kishal kifogása???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!