Ha valaki tud egy drogos társaságról és szeretné őket feljelenteni a rendőrségen hol és milyen formán teheti meg?
amúgy örülök hogy vannak ilyen emberek mint te akiket zavar
az erkölcsi lezüllés, én sem bírom ezeket.
Bemész leülsz a kapitány elé, és így elkezded mondani "SZeretnék feljelentést tenni névtelenül ....." Nem fogják kérdezni miért így
Lágy drogoknál elzárás pár napra, utána kijönnek
Heroinnál csak kötelezhetik őket terápiára, de be nem visznek egyiket sem mivel úgyis kiszökik
Engem csak az zavar hogy miért bánt ez téged? Addig nem kell tenni semmit amíg nincs balhé
Én olyan helyen laktam ahol a lépcsőházban lépcsőnként volt legalább 1 fecskendő, és találkoztam is már párral, sose bántottak
Elvannak maguknak, és ne akard háborgatni őket, hidd el jobban kerülik a konfliktust mert nem ér nekik annyit hogy rájuk szálljanak
Kérj időpontot. Még pénzt is kapsz érte és a neved titok marad. Ezt hívják információ vásárlásnak.
De ha felhívod a "telefontanút" ott elmondod mit szeretnél és segítenek
A névtelen bejelentésre nem fog rendőr kimenni. Ha megjelensz személyesen, és feljelentést teszel, akkor indul eljárás.
Megjöttem a névtelen telefonálókból. Sokan így szeretik ráhívni a haragosokra a rendőrt, mondvacsinált indokokkal.
Be kell menni személesen és az adataid zárt kezelését kell kérned a feljelentésben.
"Addig nem kell tenni semmit amíg nincs balhé "
Így van egy eszét vesztett drogos először nyugodtan kitombolja magát majd rendőrt hívunk rá. Mellesleg ha tudsz egy bűncselekményről azt állampolgári kötelességed jelenteni...
9-es
Ha annyira kötelességem lenne, már rég nem lenne senki se körülöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!