Hogyan tudok valakit feljelenteni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és a Jófogás.hu-n vettem egy tabletet. De az eladó nem írta oda hogy bármi működési, vagy külső hibája lenne, pedig e-mailben meg is kérdeztem tőle. Amint megkaptam, észrevettem hogy a képernyő meg van karcolva és meg van kicsit nyomódva. A készülék alapjába lassú és a WIFI is gyenge. A vásárlást követő 2-3 napon már be se tudtam kapcsolni.
Feljelentsem ezért? Ha igen, akkor hogyan?
2012. júl. 25. 10:21
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben a szüleimhez fordulnék segítségért és nem a netet buherálnám, hátha lesz belőle valami. De ez amúgy nem rendörségi ügy. Fogyasztóvédelem....de akkor sem egy 12 éves gyerkőc számára való procedúra egy ilyenbe belemenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Már anyukám tud róla. Azt gondolom hogy fel kéne jelenteni, mert miután megkaptam, az az ember akitől vettem nem volt elérhető.És már megkérdeztem az oldalt ahol vettem, és azt írták h jelentsem fel
2012. júl. 26. 10:45
3/5 anonim válasza:
És tudod bizonyítani hogy nem nálad sérült?Pl amikor kivetted a dobozból lehet elejtetted.Ő úgy is azt fogja mondani minden rendben volt vele amikor feladta.Nekem is volt egy ilyen esetem csak egy 45.000ft telóval.Szóval sztem felejtős de te tudod.
4/5 anonim válasza:
persze a Jófogás ezt írja,és itt ki is szálltak az ügyből.
Postázáskor is megsérülhetett.
5/5 anonim válasza:
Amikor terméket rendeltek érdemes lekamerázni a kicsomagolását az adott terméknek. Ezzel bizonyítjátok, hogy a termék rossz állapotban érkezett, a feladó perelhető, de érdemes a bíróságon, ha polgári perről van szó(szabálysértés), vagy az ügyészségen, ha bűncselekményért/csalásért pereltek, mert a rendőrség ritkán hajlandó fogadni a feljelentéseket. A járőrök arra például jók, ha valaki hangoskodik, rájuk szólnak, és számomra annak is nagy az értéke. A nyugalom érték és biztosítása nem gondolom, hogy lenézendő tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!