Mexikóba rendőrnek menni?
23 éves vagyok a drog ellenes háborúnak szentelném az életem
mexikóba jeleneleg drog háború folyik ez ellen szeretném fellvenni a harcot ,mit kéne csinálnom hogy sikerüljön
mért nem sikerülhet?
nem hiszem sokan rendőrök szeretnének ott lenni
Ha a drog tette tönkre az életed, s van rá rendörségi bizonyíték is itt nem leszel rendőr. Mexikóba sem leszel rendőr.
Menj el szuperhősnek, mint a filmekbe.!
HA kell egy kis Gamma go csernobil.
1. A legtöbb országban (így gondolom Mexikóban is) nem lehet rendőr külföldi állampolgár, tehát életvitelszerűen minimum 8-10 évet az országban kéne élned, és még utána sem biztos, hogy felvesznek.
2. A mexikói drogháború ellen maga a mexikói kormány és hadsereg is tehetetlen, nem hogy egy átlag rendőr.
3. Ha be tudják rólad bizonyítani, hogy drogoztál, itthon sem lehetsz sehogy sem rendőr.
4. Mexikó 122 milliós ország. Bőven lenne embere a rendőrségnek, de nincs az az őrült idióta, aki rendőrnek megy ott. Rengetegen halnak meg a rendőrök közül, és ha hiszed, ha nem, a drogbáróktól még a rendőrség fő fejesei, és maguk a rendőrök is félnek. Ilyen téren nem tudom, te mire számítanál. A közbiztonság olyan botrányos az egész ország területén, hogy Ózd meg Miskolc ahhoz képest nagyon biztonságos helyeknek számítanak.
Szóval 23 éves létedre gondolkodhatnál kicsit felelősségteljesebben. Nem úgy megy ez a valóságban, mint a filmekben. Eleve külföldiként és nem spanyol anyanyelvűként esélytelen az egész.
én csak anyit látok ebből hogy maszkba vannak fegyverekel
és mennek lövöldözni a kartellek ellen ,és sokan elhullanak közülük ,tudom mi megy ott lefejezések stb...
alapszintű nyelvtudás szerintem elég kéne hogy legyen ,ott nem társalog a rendőr hanem oda teszi magát ,
ha megbizonyosodnak hogy nem vagyok korupt felvennének sőt örülnének hogy egyel több ember ,mert az nap már jó pár emberük ki dölne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!