Mennyi idő és mennyibe kerül ha egy csomagot adok fel USA-ba vagy Mexikóba?
Egy csomagot szeretnék feladni, az érdekelne hogy kb mennyibe kerül és mennyi idő lehet mire odaér?
Hogy éri meg a legjobban?
A feladás díja függ:
- a csomag tömegétől, grammra pontosan kellene tudni
- a csomag méreteitől
- a választott kézbesítési mód sebességétől és egyéb extráktól, például biztosítás
A súlya és a mérete alapján elmehetne levélként is, az lenne a legolcsóbb. Konkrétan 3260 forint lenne ajánlva, mert 250-500 gramm közé esik. Tehát követhető is lenne.
Ámde a pontos méret alapján a postán kellene megkérdezned, mert én például 35x35 centis csomagot szoktam feladni levélként, de azok vastagsága kevesebb mint 5 centi. Tehát nem garantálom, hogy a te csomagodat is átveszik levélként. Volt egy olyan szabály, hogy a hossz-szélesség-magasság max 90 centi lehet. Nem tudom, ez érvényes-e még.
vámkezelés lelassíthatja a célba érést - gondolod az USAban vamkezelik a cuccot, amit a kerdezo kuldeni akar? Persze nem mondta mit akar kuldeni, de ha arra sem kepes, hogy a magyar postan ennek utana erdeklodjon, akkor kizart, hogy olyasmit akarjon kuldeni, ami vamkoteles.
Nagyon sokba kerul!
Az uncsitesom feladott 5 zacsko kekszet (mert tudja hogy nagyon imadom) es a keksz ilyen parszaz forintos, es tudod mennyit fizetett a postan? 5 ezer forintot!!!
Anyukam karacsonykor komolyabb csomagot kuldott es majdnem 10ezret fizetett!!!
De fogod a cuccot amit fel akarsz adni, besetalsz a postara es a kedves nenit a pult mogott megkerdezed es o keszsegesen (hiszen ez a munkaja, ezert fizetik) elmondja neked hogy mennyibe kerul, mennyi ido (korulbelul) mig odaer es egyeb postazassal kapcsolatos kerdesedre is szivesen valaszol.
Majd megkoszonod szepen, hazasetalsz es elgondolkozol, hogy mit akarsz. Nem kell ott rogton feladni a cuccot!
"érdekelne hogy kb mennyibe kerül" engem meg az erdekelne, hogy mibol gondoltad, hogy kiszopjuk az ujjunkbol az infot neked, mikor azt se irtad bele a kerdesbe, hogy mi a suly, meret, ertek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!