Mexikóba rendőrnek menni?
23 éves vagyok a drog ellenes háborúnak szentelném az életem
mexikóba jeleneleg drog háború folyik ez ellen szeretném fellvenni a harcot ,mit kéne csinálnom hogy sikerüljön
Kérdező ne haragudj, de nagyon gyerekes vagy.
Egyrészt: Alapszintű nyelvtudás még egy takarítónőnek sem elég, nem hogy egy rendőrnek. Hogy érted meg mi a küldetés? Hogy mit kell csinálni? A társaiddal is folyamatosan kapcsolatban kell lenned, az alapszintű nyelvtudást már itt el lehet felejteni, ide minimum egy erős C1-es szint kell. (felsőfok)
Másrészt: Ha ennyire hullanak az emberek a rendőrségnél, akkor gondolod, hogy te évekig kihúznád? Lehet, hogy már másnap alulról szagolnád az ibolyát, akkor meg aztán nagyon megérte.
Harmadrészt: Külföldi állampolgárként nem fognak felvenni. És szerinted az, hogy "nem vagyok korrupt" mennyire hihető? Nem tudod bizonyítani, és ez édes kevés ahhoz, hogy felvegyenek. Mellesleg a rendőrök többsége itthon is korrupt, hát mi lehet még Mexikóban?
Jah és: Akik rátörnek és lövöldöznek a drogbárókra, azok nem sima rendőrök, hanem kommandósok. A kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!